Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτίμησης στα ΕΠΑΛ & στα ΓΕΛ 2017-18

Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ενήλικοι/κες μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2018-2019, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 14 Μαΐου 2018 και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-eggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis.

  • Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών ή ενήλικων προστατευόμενων μελών που δε διαθέτουν κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του κηδεμόνα που έχει καταχωρηθεί και στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας, ή του κατά το νόμο υπευθύνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο σχολείο.
  • Στην περίπτωση ενήλικων μαθητών/τριών χρησιμοποιούνται οι προσωπικοί τους κωδικοί taxis. (Σε αυτή την περίπτωση οι ενήλικοι/ες μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν καταχωρηθεί ως κηδεμόνες στο ΠΣ myschool της σχολικής μονάδας).
  • Στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες κηδεμόνες ή ενήλικοι/ες μαθητές/τριες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Κατεβάστε το έγγραφο

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής – Δήλωσης Προτίμησης στα ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

Κατηγορίες: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής- Δήλωσης Προτίμησης στα ΕΠΑΛ & στα ΓΕΛ 2017-18

Συμμετοχή σχολείων σε Φεστιβάλ.

Οι Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Παιχνιδιού που θα υλοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας στις 17 και 18 Μαΐου 2018, καλούν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετέχουν με τις τάξεις τους σε αυτή τη γιορτή της εκπαίδευσης να δηλώσουν την πρόθεσή τους.

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση, https://goo.gl/forms/KMNee6RsrR0EJLav2 ,  καταγράφοντας στη φόρμα συμμετοχής τον αριθμό παιδιών ανά τάξη, για να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός των επισκέψεων των σχολείων.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Καβάλας

Κωνσταντίνος Μπαντίκος

Κατηγορίες: Καλλιτεχνικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή σχολείων σε Φεστιβάλ.

Χελιδονίσματα.

Ας υποδεχτούμε μαζί την Άνοιξη…

Μαθήτριες και μαθητές του 6ουΓενικού Λυκείου Καβάλας, του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, μέλη της χορωδίας καιτου χορευτικού τμήματος της Θρακικής Εστίας  Καβάλας, μέλη του Συλλόγου Θρακιωτών Χρυσούπολης, η χορωδία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου,  η χορωδία του Ομίλου Ποντίων Χορευτών Καβάλας, η χορωδία Νέας Καρβάλης και ο Σύλλογος «Ρωμανός ο Μελωδός» Καβάλας, θα υποδεχτούμε όλοι μαζί την Άνοιξη τραγουδώντας Χελιδονίσματα, σύμφωνα με το Παραδοσιακό Θρακιώτικο έθιμο της ΧΕΛΙΔΟΝΑΣ.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018,στις 7 το απόγευμα, θα ακουστούν τραγούδια της Άνοιξης από όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Αφετηρία από τον «Πυθαγόρα».

Κατηγορίες: Καλλιτεχνικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χελιδονίσματα.

Εφηβική Παράσταση-ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ του Β. Μαυρογεωργίου| Μικρός Βορράς στην ΚΑΒΑΛΑ

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα παρουσιάσουν το πολυβραβευμένο έργο του Β.Μαυρογεωργίου

«Κατσαρίδα»

για δύο μόνο παραστάσεις

Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις 21:00 μ.μ.  στο Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» .   Συνέχεια

Κατηγορίες: Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εφηβική Παράσταση-ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ του Β. Μαυρογεωργίου| Μικρός Βορράς στην ΚΑΒΑΛΑ

Ενημερωτική συνάντηση-εργαστήριο στην Καβάλα.

Πρόσκληση για το τριήμερο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα από τις 21 ως τις 23 Μαρτίου (16:00-20:00), στο χώρο του ΠΕΚ και θα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που είτε ασχολούνται με την εκπαίδευση παιδιών προσφύγων είτε ενδιαφέρονται για τη διαχειριση της πολυπολιτισμικής τάξης και θα έχει τίτλο «Εκπαίδευση για την ένταξη». Πρόσκληση

Κατηγορίες: Σεμινάρια/Συνέδρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενημερωτική συνάντηση-εργαστήριο στην Καβάλα.

Σεμινάριο του Π.ΙΝ.ΕΠ.Θ. σε θέματα διακρίσεων και ισότητας των φύλων

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει, κατά την επιμορφωτική περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2018, σειρά πιστοποιημένων επιμορφωτικών προγραμμάτων.    Στον θεματικό κύκλο «Κοινωνική Πολιτική και Ανθρώπινα Δικαιώματα», διοργανώνεται επιμορφωτικό πρόγραμμα από  24/4-1/6/2018 (κωδ. 86003Κ18) στην Κομοτηνή με τίτλο:

«Ευαισθητοποίηση Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Θέματα Διακρίσεων και Ισότητας των Φύλων»

Κατηγορίες: Γενικά, Σεμινάρια/Συνέδρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σεμινάριο του Π.ΙΝ.ΕΠ.Θ. σε θέματα διακρίσεων και ισότητας των φύλων

Έναρξη προγραμμάτων επιμόρφωσης «Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση των Τ.Π.Ε»

ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΕΠΕ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 53 & ΕΚΑΒΗΣ 26
Τ.Κ. 65201 ΚΑΒΑΛΑ
ΤΗΛ 2510 220478
ΦΑΞ 2510 620070
E-MAIL kekneap@otenet.gr
URL : www.kek-neapolis.gr

Ο φορέας ΚΕΚ ΝΕΑΠΟΛΙΣ έχει προγραμματίσει για το διάστημα Απρίλιος 2018-Ιούλιος 2018 την υλοποίηση προγράμματος με τα ακόλουθα στοιχεία.                                                 3η περίοδος επιμ-σης Β1

 

Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη προγραμμάτων επιμόρφωσης «Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση των Τ.Π.Ε»

12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο.

Το 12ο  Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ /ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ. θα διεξαχθεί στην Καβάλα 11-13 Μαΐου, με θέμα «Το εκπαιδευτικό έργο σε συνάφεια με τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών». 

Διαδικασία συγκρότησης…

Κατηγορίες: Εκπαιδευτικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο.

Κέντρο Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας – Ισμαρίδας.

Θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο σε συνεργασία της Δ/θμιας Εκπ/σης Καβάλας και του  Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών  Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Περισσότερες πληροφορίες : ΕΠΑΜΑΘ

Κατηγορίες: Καλλιτεχνικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κέντρο Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας – Ισμαρίδας.

Η Αποκατάσταση του ΙΜΑΡΕΤ.

        Η Αποκατάσταση του ΙΜΑΡΕΤ και της οικίας του Μωχάμετ Αλι Πασά στην Καβάλα και οι επιπτώσεις  στο κοινωνικό  και πολιτιστικό  περιβάλλον. 

Το Μουσείο Sakip Sabanci στο πλαίσιο της έκθεσης «Μια δυναστεία στον Βόσπορο: ίχνη της οικογένειας του Muhammad Ali Pasha στο Atlı Köşk» στην Κωνσταντινούπολη, η οποία περιλαμβάνει μια επιλογή από φωτογραφίες και αντικείμενα από το παρελθόν της οικογένειας και ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου 2018, διοργανώνει μια σειρά διασκέψεων σχετικά με τις ιστορίες ζωής των μελών της οικογένειας του Muhammad Ali Pasha, την αρχιτεκτονική κληρονομιά της Κωνσταντινούπολης και τις επιρροές στην τέχνη και τον πολιτισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Τουρκίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Heath Lowry, Καθηγητής Οθωμανικών και Σύγχρονων Τουρκικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Princeton και στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi, θα κάνει μια παρουσίαση με τίτλο “Αναπολώντας τις ρίζες: Η σύνδεση του Muhammad Ali Pasha της Αιγύπτου στη Μακεδονική πόλη της Καβάλας” και η κα. Μισσιριάν, Πρόεδρος του Ερευνητικού Κέντρου MOHA, θα παρουσιάσει το θέμα “Η αποκατάσταση του Ιμαρέτ και της οικίας του Muhammad Ali Pasha στην Καβάλα και οι επιπτώσεις στο κοινωνικό και πολιτιστικό αστικό περιβάλλον”.

Ημερομηνία:        03 Μαρτίου 2018                                                                           Ώρα:                    14:00                                                                                                   Τόπος:                 Μουσείο Sakip Sabanci, Κωνσταντινούπολη

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο: +30 2510 620 154-151

Email: info@moha.center

Κατηγορίες: Καλλιτεχνικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Αποκατάσταση του ΙΜΑΡΕΤ.