ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΚΙΛΚIΣ

Όπου η γνώση εξελίσσεται

cropped 1 2

Βίντεο από την Τελετή Αποφοίτησης

Τελετή απονομής (Γνώμη Κιλκίς Παιονίας) – Facebook

Τελετή απονομής Πτυχίων και Απολυτηριών Τρίτη 11/6/2024

Τελετη απονομης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ 2024

Ενημέρωση** (28/5/2024):Στης 11/6/2024 και ώρα 20:00 οι μαθητές της Γ τάξης θα παραλάβουν τα πτυχία τους, ενώ οι μαθητές της Α και Β τάξης θα παραλάβουν τις βαθμολογίες των γραπτών εξετάσεων τους .

Ενημέρωση* (11/5/2024): Αγαπητοι μαθητές τα αποτελέσματα του 2ου τετράμηνου έχουν αναρτηθεί και μπορείτε να τα δείτε στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Μπορείτε καθημερινά 18:00 – 21:00 να παραλάβετε τους ελέγχους.
Για εγγραφές στο σχολικό έτος 2024-25 μεταβείτε στο e-εγγραφές


Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα εξετάσεων Μαΐου 2024 ανα τάξη.

Προσοχή:

* Η ώρα προσέλευσης είναι 18:00 την ημέρα της εξέτασης για κάθε μάθημα.

** Το πρόγραμμα των εξετάσεων αποτελείται απο δύο κύκλους (Α: 18:15 – 20:15 και Β: 20:30 – 22:30). Αφορά κυρίως την Γ τάξη Γενικής Παιδείας.

Κάτω από κάθε πρόγραμμα εξετάσων υπάρχει η δυνατότητα λήψης αρχείου για να το κατεβάσετε στο κινητό ή τον υπολογιστή σας.
Καλή επιτυχία σε όλους και χωρίς άγχος!

Πρόγραμμα εξετάσεων Α’ Ταξη:Λήψη αρχείου

Πρόγραμμα εξετάσεων Β’ Ταξη:Λήψη αρχείου

Πρόγραμμα εξετάσεων Γ’ Ταξη:Λήψη αρχείου

Διδακτική επίσκεψη στο οινοποιείο Αϊδαρίνη (25/4/2024)

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του εσπερινού ΕΠΑΛ Κιλκίς, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την υπέροχη φιλοξενία και την εκπληκτική εμπειρία που μας προσέφεραν τα μέλη του κτήματος Αϊδαρίνη.

Η επίσκεψή μας στο οινοποιείο αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές μας να εμβαθύνουν στον κόσμο της οινοποιίας και να γνωρίσουν το πάθος και την αφοσίωση που απαιτείται για τη δημιουργία εξαιρετικών κρασιών.

Η ενθάρρυνση και η γνώση που μας μοιράστηκε ο κ. Αϊδαρίνης ήταν πραγματικά αξέχαστη.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική σας υποδοχή και τη γενναιοδωρία σας που μας άνοιξε τις πύλες του κτήματός σας.

Σκουπιδοτεχνήματα

Στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας στη τεχνολογία, η Α’ τάξη του σχολείου μας με την καθοδήγηση της συναδέλφου κ. Ρούσσου Ιωάννα δημιούργησαν ένα πολύχρωμο αναπηρικό αμαξίδιο αξιοποιώντας τα πλαστικά καπάκια που ανακύκλωσαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους 2023 – 2024.

26a47a13 def2 4b05 8e40 c9d239ff4f73

Διδακτική επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς (19/4/2024)

Την Παρασκευή 19/4/2024, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κιλκίς είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας με τον τίτλο “Οδοί Μνήμης” που διοργάνωσε το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς. Από την πρόσκληση που δέχτηκε το σχολείο μας, ήταν φανερό ότι αναμενόταν μια αξέχαστη εμπειρία πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό.

Η έκθεση αποτελούνταν από μια σειρά φωτογραφικών καταγραφών που παρουσίαζαν ιστορικά τοπία και τοπόσημα της περιοχής, καθώς και τις σχετικές μαρτυρίες που συνδέονταν με αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενστερνιστούν το παρελθόν και να κατανοήσουν τη σημασία και την ιστορία πίσω από κάθε τοποθεσία.

Ανάμεσα στις φωτογραφικές απεικονίσεις, εμφανίζονταν μνημεία όπως το ηρώο της Μάχης του Κιλκίς, το κτήριο της παλιάς Νομαρχίας, η παραδοσιακή βρύση του Σαλάτς, τα βρετανικά και ελληνικά κοιμητήρια της Δοϊράνης, η τρίκλιτη βασιλική του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στα Κάτω Θεοδωράκια, και πολλά άλλα. Οι μαθητές συνέβαλαν με τις δικές τους φωτογραφίες και σύντομα ενημερωτικά σημειώματα, προσφέροντας έτσι έναν πλούσιο πολιτιστικό διάλογο και αναδεικνύοντας την πλούσια ιστορία της περιοχής.

Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε μια εκπαιδευτική εμπειρία που ενίσχυσε τη σύνδεση των μαθητών με την τοπική ιστορία και την κληρονομιά τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του Εσπερινού Γυμνασίου κ. Κατσάρα Γιώργο για την πρόσκληση, τις συναδέλφους κ. Αναστασία Καμψιάδου και Μαρία Σαρηπανίδου για την διοργάνωση και βέβαια όλους τους μαθητές που συνέλαβαν στην διεκπεραίωση της έκθεσης με τον χρόνο και το υλικό τους.

22 5 20242

Παρέλαση Εσπερινού ΕΠΑΛ 25 Μαρτιού 2024

 

Αγαπητοί μαθητές,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Η παρουσία σας προσέδωσαν έναν ιδιαίτερο λαμπρό χαρακτήρα στην εκδήλωση, γεμίζοντάς την με θετική ενέργεια και συναισθήματα εθνικής υπερηφάνειας.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τον χρόνο που αφιερώσατε και την προσοχή σας σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση. Η παρουσία σας συνέβαλε στην ενίσχυση του πνεύματος κοινότητας και στην αναβίωση της ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να συμμετέχετε με τον ίδιο ενθουσιασμό και αφοσίωση σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

 

school anniversary 22 5 20242

Εκδήλωση σχολικής γιορτής 25ης Μαρτίου 2024

Την παρασκευή, στα πλαίσια της επετείου της 25ης Μαρτίου, διοργανώθηκε μια εκδήλωση γιορτής στο σχολείο μας. Πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις που αναδείκνυαν την ιστορική σημασία της ημέρας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές συνεργάστηκαν ενωμένοι για να γιορτάσουν την ελληνική επανάσταση του 1821 και να τιμήσουν τους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ανεξαρτησία της χώρας μας. Η συγκινητική ατμόσφαιρα και η συμμετοχή όλων κατέστησαν τη γιορτή αυτή μια αξέχαστη εμπειρία για όλη τη σχολική κοινότητα.

school anniversary 22 5 2024

1709748480274

Απο τις κοινωνικές Δράσεις του σχολείου μας

Την Τετάρτη 6/3/3024 το Εσπερινό ΕΠΑΛ πραγματοποίησε  χρηματική δώρεά στον Πατέρα Χριστόφορο στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές και ο Συλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας σε συνεργασία με το Εσπερινό Γυμνασίο και το Εσπερινό ΓΕΛ. Το ποσό δόθηκε προκειμένου να τον βοηθήθει το έργο  της Ιεραποστολής στην Ουγκάντα.Λήψη αρχείου

ΠαρουσίασηΟΤΕ

Διδακτική επίσκεσεψη Γ’ τάξης στον ΟΤΕ Κιλκίς – 1/2/2024

Τη Πέμπτη 1/2/2024 το τμήμα των Τεχνικών Η/Υ και Δικτύων Η/Υ της Γ’ τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κιλκίς πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) Κιλκίς. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την αρχιτεκτονική του τηλεπικοινωνιακού δικτύου και τις σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί ο ΟΤΕ για την κάλυψη των αναγκών του νόμου Κιλκίς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Ζαρογιάννη Γιάννη και κ. Παρλαλόγλου Χαράλαμπο για τη φιλοξενία, τον χρόνο που αφιέρωσαν για εμάς, καθώς και για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφεραν σχετικά με τις τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών. Η παρουσίαση του κ. Παρλαλόγλου ήταν εξαιρετική και οι απαντήσεις τους στις ερωτήσεις μας, προσέθεσαν ακόμη περισσότερη αξία στην εκπαιδευτική μας εμπειρία.

Με εκτίμηση,
Εσπερινό ΕΠΑΛ Κιλκίς

Σελίδα 1 από 2

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς