ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ 1 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑΞΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για NAΞΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Με επιτυχία διεξήχθη η «Ομιλία ενημέρωσης του συνόλου των μαθητών του σχολείου μας (250 μαθητές) αλλά και των εκπαιδευτικών με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση και σωστή χρήση του Διαδικτύου», την Τετάρτη  23/11/2016 10:00 έως 11:30 μ.μ. που διοργάνωσε  ο  Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νάξου συνεργασία με το Σύλλογο Καθηγητών και την Δρ Ευτυχία Νικολακοπούλου,  Πιστοποιημένο Στέλεχος Ασφαλούς Διαδικτύου και Σχολικής Συμβούλου Γαλλικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στα  πλαίσια των Δράσεων Ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του Διαδικτύου» και της πρόληψης από τον εθισμό, το τζόγο και τις  διαδικτυακές απάτες.

 H κ. Ευτυχία Νικολακοπούλου, μίλησε για τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου αλλά και για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την κακή και αλόγιστη χρήση του. Ο κ. Γιάννης Κοντόπουλος (Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νάξου),  έκανε διαρκείς παρεμβάσεις με παραδείγματα και αναφορές σε θέματα που απασχολούν τους νέους καθώς και  έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην σοβαρότητα του φαινομένου της σχολικής βίας που απορρέει συχνά από την  άγνοια των νόμων περί ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου. Τέλος ‘εγινε ενημέρωση για τη γραμμή βοήθειας helpline, και οι μαθητές ευχαρίστησαν με ένα θερμό χειροκρότημα.

Το σχολείο είναι ανοιχτό σε κάθε βοήθεια από την πλευρά της Συμβούλου, του Διευθυντού και των εκπαιδευτικών του σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης του Διαδικτύου.

 

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © Δρ Ευτυχία Νικολακοπούλου           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση