“ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

“ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ” Οι μαθητές του σχολείου μας τίμησαν την ημέρα μνήμης πραγματοποιώντας εορταστική εκδήλωση με παρουσίαση σχετικού υλικού και εκφώνηση χρονικού, ποιημάτων και τραγουδιών. Υπεύθυνος της γιορτής κ. Ευσταθιάδης Λάζαρος

Ρακαριό του Σάλωνα

  Εκπαιδευτική Επίσκεψη του σχολείου μας “Ρακαριό του Σάλωνα”.      Ευχαριστούμε τον κ. Ανδρέου Χρήστο για την φιλοξενία, την ενημέρωση και την προσφορά στους μαθητές μας εμφιαλωμένου δείγματος τσίπουρου.  

Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού 20 Νοεμβρίου, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας αναζήτησαν πληροφορίες στο διαδίκτυο για τα δικαιώματα τους, έπαιξαν διαδραστικά παιχνίδια, παρακολούθησαν βίντεο και δημιούργησαν καλλιτεχνικές παρεμβάσεις.       

Επίσκεψη στο ελαιοτριβείο “Ελαιουργική Φωκίδας”

Στα πλαίσια σχολικών δράσεων, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Άμφισσας στο ελαιοτριβείο “ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΩΚΙΔΑΣ” . Ευχαριστούμε την κ.  Λιανολοπούλου Μαρία υπεύθυνη του ελαιοτριβείου για την άρτια ενημέρωση που μας παρείχε σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο χώρο και την προθυμία που επέδειξε να απαντήσει σε ερωτήσεις-απορίες που διατυπώθηκαν από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ.) Άμφισσας. Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση