Ένα άρθρο με πολυμέσα

gallery-08

Παρακάτω δείτε μια ενδιαφέρουσα συνταγή για τη σκορδομακαρονάδα 

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό 1 λεπτό λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας. Κόβουμε το σκόρδο σε δοντάκια. Αφαιρούμε τα κουκούτσια από τις ελιές και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις ντομάτες, ψιλοκόβουμε τις πιπερίτσες και τρίβουμε την ψίχα στο μπλέντερ. Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε το σκόρδο, τις ελιές και τις πιπερίτσες και ανακατεύουμε. Με την ειδική κουτάλα βγάζουμε τα μακαρόνια από την κατσαρόλα και ταπροσθέτουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με την ψίχα ψωμιού που τρίψαμε στο μπλέντερ.  Βάζουμε να κάψει ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα τρίμματα του ψωμιού μέχρι να γίνουν τραγανά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το τρίμμα.

Από την Αντωνία Παπακωνσταντίνου και από το site http://chefonair.gr/

Από το σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες ασκήσεις Μαθηματικών: Ασκήσεις Μαθηματικών

Παρακάτω απολαύστε μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες: