ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2016-2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΕΕΕΚ ΘΗΒΑΣ-5πρόσκληση εεεεκ Θήβας

Πρόσκληση Καλοκαιρινής γιορτής Σχολικού έτους 2015- 2016

Πρόσκληση Καλοκαιρινής Γιορτής

Οι μαθητές, ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας, σας προσκαλούν στην Καλοκαιρινή γιορτή που θα γίνει στο χώρο του σχολείου την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ.

Πρόσκληση 25ης Μαρτίου

Πρόσκληση 25 Μαρτίου ΕΕΕΕΚ Θήβας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCE EEEEK ΘΗΒΑΣ 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BOCCE ΘΗΒΑΣ SAM_5969 SAM_6010

Πρόσκληση στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και στο Bazaar

Επίσημη Πρόσκληση Χριστουγέννων ΕΕΕΕΚ Θήβας

Ο Διευθυντής, οι μαθητές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Θήβας σας προσκαλούν στη σχολική εορτή και στο Bazaar που διοργανώνουν για τα Χριστούγεννα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου Θα σας περιμένουμε με χαρά.

Πρόσκληση στην καλοκαιρινή γιορτή μας!

prosklisi

BOCCE ένα άθλημα για όλους!

Δελτίο Τύπου

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΘΗΒΑΣ, σε συνεργασία με την Ειδικότητα Ειδικής Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, διοργανώνει το 1ο Τουρνουά BOCCE ΘΗΒΑΣ, στα πλαίσια του προγράμματος πολιτιστικών θεμάτων, με τίτλο, «BOCCE ένα άθλημα για όλους». Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ., στο Δημοτικό στάδιο Θήβας, με συμμετοχή σχολείων Ειδικής και Γενικής Αγωγής των νομών Βοιωτίας και Ευβοίας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΣΕΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Επίσκεψη στο εργοστάσιο Chipita

Στα πλαίσια του μαθήματος Κοινωνική & Εκπαιδευτική Αγωγή οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας επισκέφθηκαν εργοστάσια της περιοχής με στόχο οι μαθητές να γνωρίσουν τα διάφορα επαγγέλματα που μπορεί να υπάρχουν σε μια μονάδα παραγωγής.

IMG_1078IMG_1085

Αποκριάτικο γλέντι στο σχολείο μας

Με την ευκαιρία εορτασμού της Αποκριάς διοργανώθηκε στο χώρο του σχολείου γλέντι με αποκριάτικα κοστούμια και κλόουν που διασκέδασε τους μαθητές μας.

IMG_1347IMG_1353

Bazaar του σχολείου μας 2012-13

Το ΕΕΕΕΚ Θήβας διοργάνωσε Bazaar Χριστούγεννα και Πάσχα στην πλατεία της πόλης της Θήβας με δημιουργίες των μαθητών που ειδικεύονται στα εργαστήρια μας με στόχο την προβολή του ΕΕΕΕΚ στην τοπική κοινωνία.

P1000014

IMG_0715

Top
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων