Τμήμα Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής: Μελομακάρονα

Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι. Κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα εθνικά γλυκίσματα που θεωρούνται απαραίτητα σε κάθε ελληνική οικία ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Kαθιερώθηκε ως γλύκισμα του Δωδεκαημέρου, κυρίως από τους Μικρασιάτες Έλληνες και με το όνομα «φοινίκια».

 

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ευχαριστούμε τους μαθητές της θεατρικής ομάδας του 3ου Λυκείου Αιγάλεω που έπαιξαν μαζί μας και άνοιξαν την αγκαλιά τους για τους μαθητές του Εεεεκ Αιγάλεω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

 

    

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων