Ιαν 13
17

Μαθήματα Geogebra, 29o ΜΑΘΗΜΑ, Εργαλεία: Σύνδεση – Αποσύνδεση σημείου, Σταθερό Περιστρεφόμενο Πολύγωνο, Κίνηση σημείου σε τροχιά

Κάτω από (Βιντεομαθήματα) από στις 17-01-2013

Στο μάθημα αυτό περιγράφονται τα εργαλεία: “Σύνδεση – Αποσύνδεση σημείου”, “Σταθερό Περιστρεφόμενο Πολύγωνο” και η κίνηση σημείου σε ορισμένη τροχιά, μέσα από μια εφαρμογή για την ισότητα δύο πολυγώνων.

Για να κατεβάσετε τα αρχεία Geogebra που συνοδεύουν το μάθημα πατήστε εδώ.

Η δημοσίευση αυτή έχει δημοσιευτεί ίδια στο blog: blogs.sch.gr/dimzachari. Τη δημοσιεύουμε στο νέο blog για να δείξουμε τη συνέχεια των δύο blogs. Τα βιντεομαθήματα θα συνεχιστούν με την ίδια αρίθμηση μια και αποτελούν την ίδια ενότητα.

Επειδή το πρόγραμμα Geogebra έχει κάνει σημαντικές λειτουργικές αναβαθμίσεις με τις εκδόσεις 4.00 και 4.2 προτείνουμε στους συναδέλφους να κάνουν ενημέρωση στο πρόγραμμα από το site της Geogebra, www.geogebra.org.

Τα προηγούμενα βιντεομαθήματα, παρόλο που έχει αλλάξει σε μερικά σημεία το περιβάλλον του προγράμματος, εξακολουθούν να έχουν λειτουργική αξία. Αν κάποιο από αυτά θεωρήσουμε ότι είναι παρωχημένο (λόγω σημαντικών αλλαγών στο πρόγραμμα geogebra) θα το ξανά εκδώσουμε. Τέλος προτείνουμε στους συναδέλφους που μαθαίνουν το πρόγραμμα από τα βιντεομαθήματα μετά την πρώτη εξοικείωση να μελετήσουν τα μαθήματα από το 24ο και μετά που αναφέρονται στην έκδοση 4.00 που έχει σημαντικές δυνατότητες.



2 σχόλια στο “Μαθήματα Geogebra, 29o ΜΑΘΗΜΑ, Εργαλεία: Σύνδεση – Αποσύνδεση σημείου, Σταθερό Περιστρεφόμενο Πολύγωνο, Κίνηση σημείου σε τροχιά”

  1.   ΠΑΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ είπε:

    καλη αρχη!

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *