ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

 

Δικαιολογητικά εγγραφών

Α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.

Β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού.

Γ. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

Δ. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας του μαθητή.

Ε. Πιστοποιητικό φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Αγαπητοί γονείς, καλή χρονιά με υγεία δύναμη και αισιοδοξία!

Από τη     δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας του σχολείου τα παιδιά θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν τα καθιερωμένα δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δηλώνετε το αποτέλεσμα των αρνητικών τεστ στην Πλατφόρμα edupass | GOV.GRκαι να εκτυπώνετε την σχολική κάρτα ή να την συμπληρώνετε χειρόγραφα (αν δεν μπορείτε να την εκτυπώσετε), προκειμένου οι μαθητές/τριες να έχουν πρόσβαση στο σχολείο.

•  Επίσης σύμφωνα με τις νέες οδηγίες λειτουργίας του σχολείου, ο/η μαθητής/τρια που είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 δεν πρέπει να έρθει στο σχολείο και να παραμείνει σε απομόνωση για τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες από την ημέρα του θετικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου. Κατά τη διάρκεια της απομόνωσης, ο/η μαθητής/τρια με επιβεβαιωμένο COVID-19 πρέπει να απέχει και από όλες τις εξωσχολικές δραστηριότητες (π.χ. φροντιστήριο, ξένες γλώσσες, αθλητισμός).

Ο μαθητής/τρια μπορεί να επιστρέψει στο σχολείο την έκτη ημέρα, εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο βελτιώνονται με πλήρη υποχώρηση του πυρετού για ένα 24ωρο χωρίς την χρήση αντιπυρετικών, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) Οι μαθητές/τριες που είναι εμβολιασμένοι/ες ή με ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου εφόσον την έκτη μέρα ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) είναι αρνητικός. β) Οι μη εμβολιασμένοι/ες ή χωρίς ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου μαθητές/τριες εφόσον την έκτη μέρα ο εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος (rapid test) είναι αρνητικός.

Για οποιαδήποτε περίπτωση, σχετική με τη διαχείριση κρουσμάτων κορονοϊού και στενών επαφών των μαθητών/τριών, σας παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το σχολείο.

Καλή αρχή!

Η Διευθύντρια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ψυχική δύναμη!

Οι μαθητές κατά την επάνοδό τους στο σχολείο είναι απαραίτητο σύμφωνα με το τροποποιημένο πρωτόκολλο λειτουργίας των σχολικών μονάδων (ΦΕΚ 7/06-01-2022) να παρουσιάσουν αυτοδιαγνωστικό έλεγχο έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την πρώτη ημέρα προσέλευσης στη σχολική μονάδα. Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται τρεις (3) φορές τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ήτοι για την Δευτέρα 10/1/2022, την Τρίτη 11/1/2022 και την Παρασκευή 14/1/2022 αντιστοίχως. Ο έλεγχος διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

Τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο θα αναρτήσετε στη πλατφόρμα edupass έως και είκοσι τέσσερις ώρες (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμούς.

Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες περιποίησης βρεφών.

Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π..

Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π.

Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 17-12-2021 στο σχολείο μας.

 

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

 

Καλωσήρθατε

Στον ιστότοπο αυτό θα βρείτε νέα, ανακοινώσεις και πληροφορίες για το σχολείο μας.
Επισκεφτείτε τις διάφορες σελίδες μας για να μάθετε περισσότερα.

Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το σχολείο μας, την προσβασιμότητα στο σχολείο μας, τον κανονισμό λειτουργίας, τα νέα του σχολείου μας και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 2021-2022

ΣΑΛΛΗ ΕΛΕΝΗ ,  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ,      Α ΤΑΞΗ

ΑΝΔΡΕΑ ΘΑΛΕΙΑ,            Β ΤΑΞΗ

ΓΚΙΟΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ,      Γ ΤΑΞΗ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, Δ ΤΑΞΗ

ΣΤΑΘΗ ΔΗΜΗΤΡΑ,          Ε ΤΑΞΗ

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ , ΣΤ ΤΑΞΗ

ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΓΛΑΙΑ,        ΚΑΘ. ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΠΠΑ ΟΛΓΑ,                  ΚΑΘ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΘ. ΓΑΛΛΙΚΩΝ

ΔΑΡΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΛΕΝΗ,  ΚΑΘ. ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΜΙΧΑΗΛ,    ΚΑΘ. Η/Υ

ΝΕΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,  ΠΑΡ/ΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

 

 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

            Τη Δευτέρα 13/9/2021 και ώρα 9.00-9.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας ΜΟΝΟ για τους μαθητές. Η είσοδος των μαθητών στον χώρο του σχολείου θα γίνει τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων αποφυγής διασποράς της πανδημίας covid-19, επιδεικνύοντας βεβαίωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) και φορώντας μάσκα προστασίας.

          Από Τρίτη 14/9/2021, οι μαθητές θα προσέρχονται στις 8.10 π.μ. και θα σχολάνε στις 12.25 μ.μ. μέχρι νεοτέρας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

           Οι μεταφορές θα πραγματοποιηθούν κανονικά και θα προσαρμοστούν στη λειτουργία του σχολείου.

      Καλή σχολική χρονιά!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

           Σας ενημερώνουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που εξαιτίας της πανδημίας δεν κατέστη δυνατή η συγκέντρωσή τους, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

           Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που θα ανταποκριθούν στην έκκληση θα είναι ζωτικής σημασίας για την λειτουργία του Οργανισμού και θα αναδείξει την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον.

          Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, κακάο, λάδι, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, όσπρια, μέλι, μερέντα, μαρμελάδα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, αλεύρι, ζάχαρη, χυμοί.

Είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας: πάνες Νο 4-5-6, κρέμες συγκάματος, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

Προϊόντα καθαρισμού: καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λ.π..

Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λ.π.

Χαρτικά: χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας,

Είδη οικιακής χρήσης: αλουμινόχαρτο, λαδόκολλα, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων.

Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως τις 11-06-2021 στο σχολείο μας.

 

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ