Δεκ 17
19

Aποτελέσματα για τη Δράση «Ζωγραφίζω την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας

Κάτω από (Διαγωνισμοί) από στις 19-12-2017

Η Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλα τα σχολεία που έστειλαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και συγχαίρει τους μικρούς μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων που κατάφεραν να αποτυπώσουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το μήνυμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες: τους Δ/ντες των σχολείων που συντόνισαν, τους δασκάλους και νηπιαγωγούς που ενέπνευσαν, τους εκπαιδευτικούς Εικαστικών που καθοδήγησαν και τους μικρούς καλλιτέχνες που δημιούργησαν μοναδικά έργα!

Σας ενημερώνουμε ότι επιλέχτηκαν: η κάρτα που μας έστειλαν τα παιδιά του  9ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (ομαδικό έργο) να γίνει η επίσημη ευχετήρια κάρτα της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας, η κάρτα που μας έστειλαν τα παιδιά του  2ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου (ομαδικό έργο Α΄ Τάξης) να γίνει η επίσημη ευχετήρια κάρτα του Γραφείου Εκπ/κων Θεμάτων και η κάρτα που μας έστειλαν τα παιδιά του  Νηπιαγωγείου Βλαχογιαννίου (ομαδικό έργο)  να γίνει η επίσημη ευχετήρια κάρτα του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Οι υπόλοιπες κάρτες θα διακοσμήσουν τα γραφεία της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας για να φτάσει το μήνυμα των παιδιών σε όλους μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ως επιβράβευση της συμμετοχής τους, τα σχολεία και οι μαθητές των εξής Δ. Σχ. και Νηπ/γειων ( 2ο , 3ο , 9ο ,32ο Δημ. Σχ. Λάρισας, Δημ. Σχ. Καλαμακίου,  Νίκαιας , 2Ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου,  2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, Δ. Σχ. Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη, 1ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, Νηπιαγωγείο Βλαχογιαννίου και Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «ΛΗΤΩ») θα πάρουν Αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής.

Επισυνάπτεται το έγγραφο.

Αποτελέσματα για ζωγραφική της χριστουγεννιατικης καρτας 2017

Από το Γραφείο Σχολ. Δρ. Π.Ε. Λάρισας



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *