b05b8fb4b187d4ea6e6b7ab3cd835c7b_XL

Σεμινάριο και ενέργειες ενημέρωσης της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του Covid -19 και αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας στις σχολικές μονάδες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και Αγωγής Υγείας διοργάνωσαν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Βήματα για τη ζωή: Οδηγός για το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς τον καιρό της πανδημίας». Εκπαιδευτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Κούτρας Βασίλειος, Καθηγητής Αγωγής και Υγείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Επιστημονικός Δ/ντής του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία».

Το   σεμινάριο διεξήχθη εξ αποστάσεως, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020, κατά τις ώρες 19:00 – 21:00, μέσω της πλατφόρμας webex.

Παράλληλα συνεχίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι επισκέψεις των ειδικών των ΤΟ.Μ.Υ. Ιωαννίνων στις σχολικές μονάδες για την ενημέρωση της εκπ/κής κοινότητας όσον αφορά στον Covid – 19 ενώ προγραμματίζονται ενημερωτικές επισκέψεις και σε άλλες σχολικές μονάδες από ειδικούς του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.