Καλό Καλοκαίρι!

Επίδοση ελέγχων

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 θα δοθούν οι βαθμοί από τις 8.15 μέχρι τις 10.00 το πρωί. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!

Γιορτή λήξης 2018

Η φετινή γιορτή λήξης του Σχολείου μας, ήταν αφιερωμένη στη μητέρα. Η γιορτή έγινε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιουνίου. Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί από νωρίς για να δει την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές μας, σε συνεργασία με τις δασκάλες τους.

Ένα μεγάλο πορτρέτο της μάνας με το παιδί της, κοσμούσε τον κεντρικό χώρο που θα χόρευαν οι μαθητές. Οι δασκάλες του σχολείου μας κα.Χριστίνα και κα.Μαρία είχαν αναλάβει το ρόλο των παρουσιαστριών σε συνεργασία με την διεύθύντρια κα.Ελένη η οποία κατεύθυνε και καθοδηγούσε όπου αυτό χρειαζόταν. Οι μαθητές χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, έδωσε τα αναμνηστικά και τα δώρα που είχε ετοιμάσει, ενώ στο τέλος υπήρχε και πλούσιος μπουφές, προσφορά όλων όσων ήθελαν να φέρουν κάτι.

Τα τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα, σε συνδυασμό με τους χορούς που χόρεψαν οι μαθητές μας, ταξίδεψαν τους γονείς τους και όσους παρακολούθησαν, λέγοντας ένα ευχαριστώ που πολλές φορές δεν ακούγεται, αλλά οι πράξεις μας το δείχνουν. Πολύ γλυκιά και η χειρονομία προς το τέλος της γιορτής, όπου οι μαθητές κάλεσαν στη σκηνή τις μητέρες τους να τους δώσουν μια κάρτα που είχαν ετοιμάσει για εκείνες. Οι μαθητές με κόκκινες μπλούζες έδωσαν μια άσπρη κάρτα, ενώ εκείνοι με άσπρες, μια κόκκινη μπλούζα. Ήταν μια ομολογουμένως συγκινητική χειρονομία, η οποία χειροκροτήθηκε ζεστά.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και θα τα ξαναπούμε την επόμενη χρονιά. Ειδικά ένα μήνυμα προς τους μαθητές μας: Μην έχετε στο νου σας μόνο τα τάμπλετ και τα κινητά! Ανοίξτε κι ένα βιβλίο που σας αρέσει, να το διαβάσετε, ώστε να μένετε σε επαφή!

Καλό Καλοκαίρι!

Γιορτή λήξης σχ. έτους 2017-2018

Εγγραφές μαθητών στην Α Τάξη Γυμνασίου

Κατόπιν ενημέρωσης από την Π.Ε. Ηρακλείου, σας κοινοποιούμε την εγκύκλιο με βάση την οποία γίνεται η κατανομή των μαθητών της ΣΤ Τάξης του σχολείου μας στα γυμνάσια της περιοχής (Τυμπακίου και Μοιρών), Κάντε κλικ στον σύνδεσμο παρακάτω για να δείτε τη σχετική εγκύκλιο.

Αργία Αγ. Πνεύματος

Τη Δευτέρα 28/5/18 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Σας ευχόμαστε ένα όμορφο και ξεκούραστο τριήμερο.

Εκδρομή στη Φαιστό

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και της Γόρτυνας. Την ξενάγηση των μαθητών ανέλαβε για άλλη μια φορά αφιλοκερδώς η κ.Μαρία  Μαρουδή- Καπελάκη την οποία μαθητές και εκπαιδευτικοί την ευχαριστούν πολύ και της εύχονται καλό καλοκαίρι.

Απόκτηση τίτλου σπουδών

Εκδρομή Γ και Δ Τάξεων

Οι Γ και Δ Τάξεις πήγαν εκδρομή σήμερα Τρίτη 22 Μαΐου και πέρασαν μια όμορφη μέρα, έχοντας και σύμμαχο τον καιρό, καθώς η ηλιοφάνεια δεν ήταν τόσο έντονη.

Πρόβες γιορτής λήξης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες όλων των τάξεων για την γιορτή λήξης της φετινής χρονιάς που θα είναι αφιερωμένη στη μητέρα. Τραγούδια, χορευτικά, και οργάνωση της σειράς γίνονται πρόβες καθημερινά, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην τελική γιορτή. Οι μαθητές είναι ενθουσιασμένοι και έχουν κι αυτοί τις ιδέες τους για τη γιορτή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους, με το καλό να έρθει το τέλος της σχολικής χρονιάς και φυσικά σιγά-σιγά Καλό Καλοκαίρι!