5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Παρασκευή 28-9-2018

Σήμερα στα πλαίσια εορτασμού της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας κινητικές δραστηριότητες και παιδαγωγικά παιχνίδια. Τα παιδιά έπαιξαν με τους δασκάλους και οι δάσκαλοι έγιναν κι αυτοί παιδιά!!!

Όλοι πέρασαν υπέροχα!!! 

Καλή σχολική χρονιά!!!

Τρίτη 11-9-2018

Ο Σεπτέμβρης έφτασε και μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει και πάλι. Με πολύ κέφι και διάθεση ο δάσκαλος του σχολείου κ.Θανάσης ξενάγησε τους μικρούς μας μαθητές της Α’ τάξης στο καινούριο τους σχολείο!!!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Τα σχολεία κλείνουν!!! Σας ευχόμαστε με υγεία να έχετε ένα…

Επιστροφή στα θρανία από Σεπτέμβρη με το καλό!!!

Καλή συνέχεια στο Γυμνάσιο να έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

25η Μαρτίου 1821

Κυριακή 25-3-2018

Σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου τίμησαν τους Έλληνες και την «Επανάσταση του 1821» με κατάθεση στεφάνων, παρέλαση και με την παρουσίασης μιας γιορτής γεμάτης συγκίνηση και χαρά από τραγούδια, ποιήματα και θεατρικά. » Διαβάστε όλο το άρθρο

Εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη

Πέμπτη 8-2-2018

Η εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου μας περιλάμβανε επίσκεψη στον Κρατικό Αερολιμένα «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στον Πλατανότοπο Μαΐστρου όπου τα παιδιά συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Πλανηταρίου.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Μάζεμα ελιάς

Παρασκευή 24-11-2017

Σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου ασχολήθηκαν με το μάζεμα των ελιών που βρίσκονται στην αυλή του σχολείου.

Πέρασαν λοιπόν από τη θεωρία στην πράξη με ενθουσιασμό και με … 2 κιλά ελιές στο σπίτι το κάθε παιδί!!!

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Το ηρωικό «ΟΧΙ» του 1940

28η Οκτωβρίου 1940

Σήμερα Σάββατο 28-10-2017 το σχολείο τιμά τους Ήρωες του 1940. Όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου παρουσίασαν μια ζεστή και όμορφη γιορτή με θεατρικά, ποιήματα και τραγούδια αφιερωμένα στο Ελληνικό έπος του 1940 ενάντια στους ξένους κατακτητές.

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Καθαρισμός της αυλής του σχολείου

Τετάρτη 18-10-2017
Σήμερα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του αύλειου χώρου του σχολείου. Στον καθαρισμό συμμετείχαν όλοι οι διδάσκοντες και οι μαθητές του σχολείου μας.

DSC_0004 DSC_0005  » Διαβάστε όλο το άρθρο

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Δευτέρα 2-10-2017

Σήμερα στα πλαίσια εορτασμού της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας τα ακόλουθα:

  • Ομιλία
  • Κατασκευή κολάζ & αφίσας
  • Προβολή βίντεο
  • Κινητικές δραστηριότητες (Αθλοπαιδίες, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, παιδαγωγικά παιχνίδια)

Τα παιδιά έπαιξαν με τους δασκάλους τους διάφορα παιχνίδια υπό την καθοδήγηση του γυμναστή του σχολείου. Όλοι πέρασαν υπέροχα!!! » Διαβάστε όλο το άρθρο