Εισαγωγή Διευθυντή

___________________________________________________________________________________________

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/τρια –  αναγνώστη/τρια, καλωσόρισες στον διαδικυακό μας τόπο. Αν και οι νέες τεχνολογίες έχουν από πολλούς κατηγορηθεί και παρεξηγηθεί, εμείς επιχειρήσαμε να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στο χώρο αυτό στοχεύοντας στο άνοιγμα του σχολείου μας στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία  και ευελπιστώντας, η ιστοσελίδα μας, να γίνει μέσο επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας με άλλα σχολεία ή φορείς εκπαίδευσης και πολιτισμού.

Όραμά μας είναι, παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε τις μέρες αυτές, να καταστεί ο χώρος του σχολείου ελκυστικός για κάθε ηλικία, να δώσει μια νέα πνοή στην τοπική κοινωνία, να καταγραφεί στις συνειδήσεις των κατοίκων της περιοχής ως χώρος που προάγεται και καλλιεργείται ο σεβασμός, η αποδοχή, η αλληλεγγύη, ο πολιτισμός και, φυσικά, η γνώση.

Στην πορεία μας για την υλοποίηση του οράματός μας θα χρειαστούμε την στήριξή σας. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση  συνεργασίας προς κάθε φορέα ή πρόσωπο που ενστερνίζεται τις απόψεις μας και οραματίζεται μαζί μας.