Δημοτικό Σχολείο Ταξιαρχών Τρικάλων

Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στα Μετέωρα.

2017-04-07

Στους Ιερούς βράχους των Μετεώρων ταξίδεψαν οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας αφ’ ενός για να μπουν στο κλίμα των ημερών και αφ’ ετέρου για να δουν και να αναγνωρίσουν τη θρησκευτική κληρονομιά Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Let’s do it Greece 2017

2017-04-03

  Με αφορμή τη συμμετοχή του σχολείου μας στην  Εβδομάδα Εθελοντισμού "Let's Do It Greece 2017" οι μαθητές μας ενημερώθηκαν από τη Δ/ντρια Ελένη Τζαβέλλα για τις σύγχρονες αντιλήψεις και πρακτικές για τη διαχείριση και τη Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Παρέλαση 25ης Μαρτίου

2017-03-25

Με καμάρι παρέλασαν οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μας καθώς και τα νήπια του νηπιαγωγείου και καταχειροκροτήθηκαν. Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

2017-03-24

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι μαθητές της Β' και ΣΤ' τάξης του Σχολείου μας, καθώς και τα νηπιάκια του Νηπιαγωγείου Ταξιαρχών στην εκδήλωση που έγινε για να τιμήσουν τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν ενάντια Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Εκαιδευτική ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας

2017-03-23

Αλησμόνητες θα μείνουν οι γνώσεις και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι μαθητές μας από την εκπαιδευτική ενημέρωση που τους έκαναν άντρες από το  Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας. Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τους τρόπους προφύλαξης από πυρκαγιά Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Αποκριάτικο πάρτι!

2017-02-24

Γιορτάσαμε και φέτος τις Απόκριες στο σχολείο μας.  Μεταμφιέσεις, κέφι, χορός  πειράγματα και διασκέδαση όπως το απαιτούν τα έθιμα των ημερών.  Πρωταγωνιστές της ημέρας οι μαθητές της Στ’ τάξης που οργάνωσαν  παραδοσιακό γάμο, κέρδισαν τις Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Επίσκεψη στο ΚΠΕ Πραμάντων – Ιωάννινα

2017-02-22

Οι μαθητές των Δ, Ε, & ΣΤ’ τάξεων του σχολείου μας ταξίδεψαν στα Ιωάννινα για να παρακολουθήσουν πρόγραμμα του ΚΠΕ Πραμάντων με θέμα «όπου γης». Το πρόγραμμα  καθώς και η σχετική έκθεση υλικού που υπάρχει Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Έκδοση μαθητικής εφημερίδας από τους μαθητές της Γ΄τάξης

2017-02-17

Με χαρά ανακοινώνουμε την έκδοση του πρώτου φύλλου της μαθητικής εφημερίδας "ΤΑ ΤΡΙΤΑΚΙΑ" των μαθητών της Γ΄τάξης με δασκάλα τους την κ. Μαρία Δαραμάρα. Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στην δασκάλα τους. Για να διαβάσετε την εφημερίδα Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Κοπή πίτας

2017-01-30

Μετά τη λήξη του εκκλησιασμού με αφορμή  τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας. Τις δύο πίτες ευλόγησε ο Ιερέας των Ταξιαρχών. Το φλουρί Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Ο Καραγκιόζης στο σχολείο μας

2016-12-23

Με αστείρευτο γέλιο, ευχές αλλά και πολλά πολλά μηνύματα από τον Καραγκιόζη έκλεισε το σχολείο μας παραμονή Χριστουγέννων. Με την παράσταση «Το πηγάδι των ευχών» ο καραγκιοζοπαίχτης Κοσμάς Παναγιώκας  κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων Διαβάστε το πλήρες άρθρο»
Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων