Το ιστολόγιο αλλάζει «διαχειριστικά χέρια»

Αγαπητοί φίλοι!!

Αφού περάσαμε 2 υπέροχα χρόνια στο δημοτικό σχολείο Σεισίου κατά το σχολικό έτος 2010-2012, δημοσιεύσαμε και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές και εικόνες στον χώρο αυτό, το Ιστολόγιο μας αλλάζει «διαχειριστικά χέρια».
Μετά από μπόλικη προσπάθεια και «θεαματικά» αποτελέσματα στον τομέα της κατασκευής Ιστολογίου, παραδίδω την σκυτάλη στην τωρινή διευθύντρια του 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Σεισίου η οποία θα φροντίσει να την ανανεώνει και να την εμπλουτίζει με εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

«Ex administrator»

ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Το σχολείο μας

Το δημοτικό Σχολείο Σεισίου φιλοξενεί μαθητές από το Σείσι αλλά και το Βραχάσι και την Μίλατο. Εκτός από τις έξι τάξεις του πρωινού προγράμματος στο Δημοτικό σχολείο λειτουργεί τάξη υποδοχής ενώ έχει θεσπιστεί και τμήμα ένταξης. Μετά την λήξη του πρωινού προγράμματος το σχολείο παραμένει ανοιχτό μέχρι τις 16:00 με το Ολοήμερο τμήμα

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ!

Καλώς ήρθατε στο πρώτο ιστολόγιο του δημοτικού σχολείο Σεισίου!

Εδώ θα αναρτούμε δράσεις, σκέψεις , νέα και εικόνες μαθητών και δασκάλων τις οποίες θεωρούμε οτι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Καθώς και ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν έμπνευση για παιδιά, γονείς ή και άλλους εκπαιδευτικούς.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

Το ποίημα της ατομικής υγιεινής

Για τη φετινή σχολική χρονιά, 2021-2022 , στον πρώτο θεματικό κύκλο των εργαστηρίων δεξιοτήτων Ευ ζην – Ζω καλύτερα, η Ά τάξη ασχολήθηκε με την ατομική υγιεινή. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν όλα όσα μάθαμε μέσα από το ποιηματάκι μας. Μικρές συμβουλές και μυστικά για να έχετε ένα σώμα καθαρό και υγιές. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να εφαρμόσετε τις συμβουλές μας!!


Λήψη αρχείου

Διδακτικός περίπατος Α΄και Β΄τάξη 2021-2022

Την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 οι τάξεις Α και Β του σχολείου μας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο λιμάνι του χωριού. Στην εκδρομή αυτή, εκτός του ότι περάσαμε όμορφα το πρωινό μας, μιλήσαμε και για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατασκευάσαμε και τον δικό μας κάδο σκουπιδιών, τον οποίο στολίσαμε με τις ζωγραφιές μας. Σκοπός μας να προστατέψουμε την παραλία που μας φιλοξένησε και να παρακινήσουμε και αυτούς που θα την επισκεφθούν να κάνουν το ίδιο, πετώντας τα σκουπίδια τους στον κάδο μας.κάδου

ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Δ.Σ.ΣΕΙΣΙΟΥ ΣΧ.ΕΤΟΥΣ 2020-2021

Η αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου του προηγούμενου διδακτικού έτους 2020-2021 αποτυπώνεται στον παρακάτω σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/dimseisilas/files/2021/12/ΠΡΩΤΗ-ΕΚΘΕΣΗ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ-Δ.Σ.ΣΕΙΣΙΟΥ-2020-2021.pdf

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS

Αγαπητοί γονείς,
Παρακαλείσθε όπως προβείτε άμεσα στην εγγραφή των παιδιών σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα edupass ακολουθώντας τις επισυναπτόμενες οδηγίες.

Η Δ/ντρια

Κασωτάκη Μαρίνα

Δημιουργίες Χαρτοκοπτικής Α τάξης

https://blogs.sch.gr/dimseisilas/files/2021/11/20211115_101049.jpg
Με ιδιαίτερη χαρά κι ενθουσιασμό σας παρουσιάζω τις δημιουργίες χαρτοκοπτικής των λιλιπούτειων μαθητών του σχολείου μας , που με τόσο μεράκι και ευρηματικότητα δημιούργησαν.

Κασωτάκη Μαρίνα

Διδασκαλία Εικαστικών

Αγαπητοί γονείς ,
Μετά την απρόσμενη κι απροσδόκητη αποχώρηση της εκπαιδευτικού Ζερβάκη Ντιάνας ΠΕ08 από τη σχολική μονάδα Σεισίου , η διδασκαλία του γνωστικού αντικειμένου των Εικαστικών θα διεξάγεται από την εκπαιδευτικό Κασωτάκη Μαρίνα .
Η ανάρτηση των εικαστικών δημιουργιών – κατασκευών των μαθητών μας στο blog θα γίνει αρκετά σύντομα.