1

«Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

1

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Στο  Μάθημα της Φυσικής Αγωγής και στο πλαίσιο Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων και του προγράμματος  «Εργαστήρια Δεξιοτήτων» ( ΙMPACΤ/ΑΘΛΟΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας 2021-2022 -Δίκτυο σχολικών μονάδων IMPACT/ΑΘΛΟΣ) στο σχολείο μας ερευνούμε τη δυναμική σχέση της άσκησης, της φυσικής κατάστασης και της διατροφής με την Υγεία.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Sport «IMPACT – IdentificationandMotivationofinactiveyouthwhomostlyneedPhysicalACTivity» είναι ένα διεθνές καινοτόμο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει να υποστηρίξει επιστημονικά την προώθηση της αθλητικής συμμετοχής και της φυσικής δραστηριότητας μαθητών/τριών που δεν συμμετέχουν στον αθλητισμό και στην άσκηση και ιδίως αυτών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ένας «Ευρωπαϊκός Οδικός Χάρτης» για την ανάπτυξη συντονισμένης στρατηγικής από τους φορείς χάραξης πολιτικής.

http://iep.edu.gr/el/evropaika/impact

Παίρνουμε πρωτοβουλία επικοινωνίας/ συνεργασίας   με Φορείς εκπαίδευσης, πολιτισμού, υγείας άθλησης και αναψυχής  , με στόχο τον σχεδιασμό  δράσεων ενημέρωσης, άθλησης, αναψυχής   εντός και εκτός σχολείου.

2

Στο  Μάθημα της Φυσικής Αγωγής και στο πλαίσιο Προγράμματος( ΙMPACΤ/ΑΘΛΟΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας 2021-2022 -Δίκτυο σχολικών μονάδων IMPACT/ΑΘΛΟΣτο Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε (μαθητές ,γονείς) το WEBINAR: «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα» Διαδικτυακή Συζήτηση.

ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
Ώρα 17:30-19:00

Για τον σύνδεσμο παρακολούθησης

https://conf.letscongress.eu/home/1210

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση