Λειτουργία σχολείου λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες αύριο Τρίτη 21/01/2020 , λόγω της κινητοποίησης των Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε.-Ο.Ι.Ε.Λ.Ε θα λειτουργήσουν μόνο τα τμήματα: Α2 / Δ1  και Ε3. Δεν θα λειτουργήσει η πρωινή ζώνη, ούτε το Ολοήμερο Τμήμα Το σχολικό λεωφορείο θα κάνει κανονικά το δρομολόγιό του.

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Η χορωδία του σχολείου μας , ύστερα από πρόσκληση της ΚΕΔΩ και πιο συγκεκριμένα της υπεύθυνης της εκδήλωσης κας Μαρίας Ράπτη, τραγούδησε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019. Οι καλεσμένοι άκουσαν τα κάλαντα που ερμήνευσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας και τους καταχειροκρότησαν. Και του χρόνου με υγεία…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της ΚΕΔΩ στα ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων!

Απονομή αειφόρου σημαίας!

Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Εταιρεία Πολιτισμού και Περιβάλλοντος για την απονομή στο σχολείο μας της αειφόρου σημαίας. Το σχολείο μας εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια εργάζεται συστηματικά σε όλους τους τομείς με γνώμονα την αειφορία. Υγεία, τέχνες και πολιτισμός, περιβάλλον, εκπαίδευση, ειρήνη, έλεγχος στην κατανάλωση της ενέργειας, είναι μερικοί από τους δείκτες που μας απασχόλησαν…Συνέχεια ανάγνωσης Απονομή αειφόρου σημαίας!

Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Πιστός στο ραντεβού του με τα παιδιά, με το γνωστό γέλιο του «Χο…Χο…Χο…» και το έλκηθρό του γεμάτο δώρα, ο Άι Βασίλης πάρκαρε στην άκρη του δρόμου. Δεν πρόλαβε να κατέβει όταν μια αυστηρή φωνή τον κατατρόμαξε… «Τι κάνετε εδώ κύριε…» ακούστηκε η φωνή ενός αυστηρού τροχονόμου, που ερχόταν προς το μέρος του. «Τι κάνω;»…Συνέχεια ανάγνωσης Το φετινό μας Χριστουγεννιάτικο θεατρικό!

Ανακοίνωση για την Α’ και Β’ τάξη

Την Τετάρτη 18/12/2019 θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου και τα τμήματα Α1 / Α2/ Β1/Β2 δεν θα έχουν μάθημα το πρωί. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο στις 18.30 το απόγευμα για την προετοιμασία της γιορτής. Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 19.00.

Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Μεγάλη τιμή η πρόσκληση της χορωδίας του σχολείου μας από τον Δήμο Διονύσου και η συμμετοχή της στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών στον χώρο του Αρσακείου- Τοσιτσείου Εκάλης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 11.30. Με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ, τα παιδάκια μας μάγεψαν με τις…Συνέχεια ανάγνωσης Συμμετοχή της χορωδίας μας στο 2ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών του Δήμου Διονύσου!

Συμμετοχή της χορωδίας μας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού!

Η χορωδία μας ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκάλας Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα της προέδρου κας Βάσως Βλάχου, εμφανίστηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του Γενικού Λυκείου Ωρωπού. Τα παιδάκια μας παρουσιάστηκαν με τρία τραγούδια και με τη συνοδεία του μαέστρου μας κου Γιώργου Γκιολέ και «έκλεψαν» την παράσταση!

«Το σκλαβί» στο θέατρο Πόρτα

Οι μαθητές της Δ΄ Τάξης, στις 13/12/2019, επισκέφτηκαν το Θέατρο Πόρτα στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσουν τη θεατρικά παράσταση «Το σκλαβί», ένα έργο βασισμένο στο ομώνυμο συμιακό παραμύθι, όπως αυτό περιλαμβάνεται στη συλλογή ‘Παραμύθια‘ του λαού μας, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Ιωάννου, καθώς και στον τόμο ‘Το Φιδόδεντρο‘, που έχει επιμεληθεί ο Κώστας Καφαντάρης. Τοποθετείται…Συνέχεια ανάγνωσης «Το σκλαβί» στο θέατρο Πόρτα

Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βαθμολογία & ενημέρωση γονέων: Τρίτη 17/12/2019 στις 13:15΄ Κατά τη διάρκεια της βαθμολογίας παρακαλούμε να έχετε τα παιδιά  μαζί σας και να μην βρίσκονται χωρίς επίβλεψη στους χώρους του σχολείου καθώς δεν θα υπάρχουν εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί) Την ημέρα της βαθμολογίας δεν θα λειτουργήσει το Ολοήμερο. Το δρομολόγιο…Συνέχεια ανάγνωσης Ανακοίνωση για ενημέρωση & ελέγχους προόδου μαθητών – Χρονοδιάγραμμα Χριστουγεννιάτικων δράσεων