«Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

Ιαν 201811

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη δράση  «Η τσάντα στο σχολείο», που πρόκειται να υλοποιηθεί σε όλα τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ,  καθιερώνεται  η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριων στο σχολείο για ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα. Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας, με γνώμονα την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών της σχολικής ηλικίας (συναισθηματική, κοινωνική και ψυχοκινητική) και με σκοπό να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών. Η πρωτοβουλία αυτή δεν ισοδυναμεί με εγκατάλειψη της μελέτης ή άλλων δημιουργικών εργασιών, τις οποίες οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να υλοποιούν κατ’ οίκον σε ατομική ή και ομαδική βάση.

Στο σχολείο μας, η δράση θα υλοποιηθεί σύμφωνα με την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, για το σχ. έτος 2017-18 στις:   

27-28/Ιανουαρίου, 10-11/Φεβρουαρίου, 24-25/Μαρτίου, 28-29/Απριλίου,   12-13/ Μαΐου    και         9-10/Ιουνίου. 

                                                                                                               Ο Δ/ντής του σχολείου

                                                                                                                                       

 

Υ.Α ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΤΣΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»

 

ΕΥΧΕΣ

Δεκ 201722

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Δεκ 201721

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 6 η ώρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η  χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου με πρωταγωνιστές  τους μαθητές της Α΄&  Β΄τάξης, παρουσιάζοντας το  θεατρικό  έργο  «Η χριστουγεννιάτικη μάχη του ζαχαροπλαστείου«. Εκπαιδευτικοί,  γονείς  και μαθητές από όλες τις τάξεις χειροκρότησαν τους μικρούς ηθοποιούς. Μετά το τέλος της παράστασης  ο Σύλλογος  Γονέων & Κηδεμόνων είχε ετοιμάσει γιορτινό μπουφέ και πρόσφερε σε όλους τους μαθητές δώρα.                                                                                         .         

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Δεκ 201719

Οι μαθητές του σχολείου, το εκ/κό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων συγκέντρωσαν και έστειλαν τρόφιμα για τα παιδιά του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  ώστε να καλύψουν ανάγκες  όσων διαμένουν στα σπίτια, αλλά και  οικογενειών  που λαμβάνουν υποστηρικτικές Υπηρεσίες από τον Οργανισμό.

Οι μικροί μαθητές  με ευαισθησία προώθησαν ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης και προσφοράς .

           

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεκ 201715

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεκ 201713

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι  την Παρασκευή 15-12-2017 και ώρα 1.15 μ.μ με 2.00 μ.μ θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του Α΄ τριμήνου και θα γίνει ενημέρωση από τους δασκάλους για την πρόοδο των μαθητών . Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα γίνουν κανονικά.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 από τη 12:00μ.μ. έως 2:00μ.μ στο χώρο του σχολείου. Επίσης το παζάρι θα συνεχιστεί και την Τετάρτη  20 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, όπου σας περιμένουμε με χαρά και με πολλές εκπλήξεις.Όλα τα είδη που θα διατεθούν είναι δημιουργικές κατασκευές που επιμελήθηκε ο Σύλλογος μας με μεράκι, αγάπη και φαντασία. Μπορείτε και σεις να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου για το σχολείο μας και για τα παιδιά μας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!!!!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεκ 20177

ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΙΛΑΡΑΣ

ΤΟ ΠΕΔΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ  ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΑΡΑ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 9.00-12.00 ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ  (ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.

ΤΗΛ.:2695048237

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Δεκ 20173

Το σχολείο μας επισκέφτηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου. Οι πυροσβέστες ενημέρωσαν τους μαθητές για θέματα πυρόσβεσης και προστασίας από  φωτιές και επικίνδυνα φαινόμενα (σεισμό , πλημμύρες).

DJI_0054122222

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε  εικονική πυρόσβεση  με τη συμμετοχή  μαθητών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δεκ 20171

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 4-12-2017 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό, όπως και όλα τα Δημοτικά σχολεία της Δ/νσης  Π.Ε. Ζακύνθου, λόγω της συμμετοχής των εκπ/κών σε επιμορφωτική ημερίδα, που διοργανώνεται από τον Σχολικό Σύμβουλο  Π.Ε. Ζακύνθου.

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου – εορτή του Αγίου Νικολάου, προστάτη του χωριού Μουζακίου – δε θα γίνουν μαθήματα στο σχολείο μας. Θα πραγματοποιηθεί όμως ο καθιερωμένος εκκλησιασμός των μαθητών στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Όλοι οι  μαθητές θα μεταβούν από το σχολείο προς την εκκλησία με τα λεωφορεία. Ώρα προσέλευσης στο σχολείο 9:00π.μ.. Το πρωινό δρομολόγιο λεωφορείων θα ξεκινήσει στις 8:30 π.μ. (αντί για τις 7:30 π.μ.  που ξεκινά) και το δρομολόγιο της επιστροφής από το σχολείο στις 10:40 π.μ.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νοέ 201727

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω της τακτικής γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου.

Οι μαθητές της Ε’ τάξης θα έρθουν κανονικά και θα σχολάσουν στις 11:30 π.μ. λόγω μη συμμετοχής του εκπαιδευτικού στην Τακτική Συνέλευση. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα γίνουν κανονικά για τους μαθητές.

« Παλιότερα άρθρα

ΑρχείοTop
...
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων