ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας που υλοποιείται στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής με θέμα «παίζω και μαθαίνω ότι…..βλέπω και μαθαίνω ότι…….» και με αντικείμενο διερεύνησης το χουλιγκανισμό, τη βία και το ρατσισμό στα γήπεδα και στις αθλητικές εκδηλώσεις, οι μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξεων με την παρουσία αρκετών γονέων, κηδεμόνων και εκπαιδευτικών του σχολείου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο γήπεδο «ΚΡΑΧΤΙΔΗ» στη Δράμα και παρακολούθησαν τον αγώνα της Α1μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες ΚΑΟΔ – Πανελεσινιακού, το Σάββατο 28-3-2015.

SAM_9122

Οι μαθητές παίζοντας το ρόλο του φιλάθλου, φώναξαν συνθήματα, χειροκρότησαν  τις δύο ομάδες και τις προσπάθειες όλων των παιχτών, στέλνοντας το μήνυμα της σωστής φίλαθλης συμπεριφοράς ενάντια στα φαινόμενα βίας και ρατσισμού που παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες στα γήπεδα, σε αυτούς που ήταν στο γήπεδο αλλά και σε αυτούς που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση.

SAM_9131

Στο τέλος αποχώρησαν χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι δεχόμενοι συγχαρητήρια από πολλούς φιλάθλους αλλά και παράγοντες των ομάδων και έδωσαν ραντεβού στο Δ. Σ. Αδριανής, με τους παίχτες και προπονητές του ΚΑΟΔ για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα.

SAM_9138

Η Δ/νση και οι μαθητές του Δ. Σ. Αδριανής – Νικηφόρου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την ομάδα, τους παίχτες και τους παράγοντες του ΚΑΟΔ για τη βοήθεια που προσέφεραν στο να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκπαιδευτική δράση.

SAM_9127