ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ο Σύλλογος του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας ανακοινώνει τα εξής: o Σύλλογος αποχαιρετά το Σχολείο με συναισθήματα βαθειάς συγκίνησης  και χαράς, τα οποία μοιράζεται μαζί σας γιατί η μοιρασμένη συγκίνηση και χαρά  πολλαπλασιάζεται   φτάνοντας  στον ουρανό!!!

Συγκινημένοι  με πολύ αγάπη αποχαιρετούμε τα πρόσωπα των παιδιών  που προάγονται σε μεγαλύτερες τάξεις με την χαρά της βεβαιότητας για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη τους παραμένοντας στο ίδιο ασφαλές γνώριμο περιβάλλον του Σχολείου μαζί με τους Δημιουργούς του  Δασκάλους!!!

Συγκίνηση  μας κατακλύζει για τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης που  αποφοιτούν απ το Δημοτικό Σχολειό,   πόσο μάλλον όταν γυρνά η σκέψη μου (επιτρέψτε μου με στοιχεία υποκειμενικότητας όπως ο κάθε γονέας διακατέχεται ) στην  παρουσία των παιδιών μου στις πρώτες  τάξεις του Σχολείου  τότε που τα βήματα  τους ήταν ακόμα ασταθή κι αβέβαια. Σήμερα με σταθερά βήματα  ανάμεσα σε  δυο επιθυμίες υπεύθυνες για την ισορροπία τους, η μια της χαράς  να τους καλεί στο καινούργιο άγνωστο Σχολείο κι η άλλη να τους κρατά, της λύπης  για όλα αυτά που έζησαν στο αγαπημένο τους Σχολείο που αδυνατούν ν’ αφήσουν πίσω τους! Αποφασισμένοι    να τα πάρουν όλα μαζί τους,  αφού όλα ήταν όμορφα  κι ας μην χωράνε,  μη γνωρίζοντας όμως τον τρόπο και βοηθώντας τους να βγουν απ το αδιέξοδο, τους πρότεινα να σκεφτούν λέγοντας τους: Όταν ένας ορίζοντας κλείνει  ανοίγει ένας άλλος! Αυτός ο ορίζοντας όμως δεν θα κλείσει,  θα είναι ο Φάρος στο σύμπαν της καρδιάς σας! Εκεί μέσα τοποθετείστε τις όμορφες στιγμές μαζί με τα πρόσωπα των δασκάλων σας, στριμωγμένα για να ζεσταίνονται παραμένοντας πάντα σε ετοιμότητα κάθε φορά που συναντάται δυσκολίες η κάθε φορά που θα επιστρέφει η γλυκιά νοσταλγία της μνήμης.
Τέλος  μεγάλη συγκίνηση και χαρά μας προκαλεί ο υποδειγματικός τρόπος συνεργασίας μας και συναναστροφής μας με σπουδαίους εκπαιδευτικούς, αφού ο κοινός μας στόχος η κοινή μας προσπάθεια εξύψωνε το κάθε αποτέλεσμα κάνοντας ευτυχείς και χαρούμενους όχι μόνο τους αρχικούς αποδέκτες τα παιδιά αλλά κι εμάς τους ίδιους. Όμως, τίποτα δεν μας έκανε ευτυχέστερους όλα αυτά τα χρόνια απ την  αμέριστη  αγάπη και το αδιάκοπο ενδιαφέρον   που εισέπραξαν τα παιδιά μας από τους εκπαιδευτικούς αυτού του Σχολείου που με τεράστια  ευγνωμοσύνη και υποχρέωση ευχαριστούμε  αποχαιρετώντας έναν-έναν ονομαστικά, τους Κυρίους: Μπασδεκη Γιώργο, Πετσέτα Πασχάλη και Κυρία Κατηγιάννη Βάνα που στην φετινή Σχολική Χρονιά βρέθηκαν να υπηρετούν σε άλλα Σχολεία.

Τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων που ανάμεσα τους βρίσκονται νέοι εκπαιδευτικοί   του Σχολείου υπηρετώντας το την φετινή χρονιά, Κυρίες: Παπαποστόλου Αγαθή, Δάμπλια Γεωργία, Γκορίλα Δήμητρα, Πάικου Αρετή, τις   Κυρίες: Κουραμά Άννα Β’ τάξης, Κατσιγιάννη Ιωάννα Γ’ τάξης,
τους Κυρίους: Θεοδωρόπουλο Βασίλειο Α’ τάξης, Παπαδημητρίου Θωμά Δ’ τάξης, Περιστέρη Νικόλαο Ε’ ταξης, Σταυροθεόδωρο Βασίλειο ΣΤ’ ταξης, Βουλγαράκη Θωμά Υπεύθυνο Ολοήμερου Σχολείου και τέλος τον διευθυντή του Σχολείου  Κύριο Αναστάσιο Μίχη!

Κατηγορίες: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.