Μια ξεχωριστή επίσκεψη στο σχολείο μας!

Ο δημοσιογράφος Κώστας Αργυρός επισκέφθηκε σήμερα 18/10/2018 το σχολείο μας, όπου είχε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων, και συγκεκριμένα της Ε΄ και ΣΤ’.

            Ο Κώστας Αργυρός είναι

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Θέατρο Σκιών – Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο δέντρο

6tag_100317-124102

 

Μια υπέροχη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές του σχολείου μας , από τον πιο ταλαντούχο καραγκιοζοπαίχτη!!!

6tag_100317-124023 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Σκάκι στο σχολείο ! ! !

6tag_280217-101203

Οι ωφέλειες του σκακιού για τη σωστή ανάπτυξη του χαρακτήρα των παιδιών είναι αναμφισβήτητες και τεκμηριωμένες, βάσει επιστημονικών ερευνών.

6tag_280217-103221 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα του Ξεναγού – 21 Φεβρουαρίου !!!

6tag_210217-122145

Παγκόσμια Ημέρα του Ξεναγού η 21 Φλεβάρη και οι μαθητές του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν δωρεάν σε ένα από το πιο επιβλητικά μνημεία της πόλης, το Παλαιό Φρούριο.

 

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠαραμυθοΠαιχνίδια !!!

Στο πλαίσιο λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας , οι μαθητές κάθε τάξης γίνονται μικροί παραμυθοπλάστες !
Συνδυάζοντας το παιχνίδι, τον μύθο και τη δημιουργία τα παιδιά:

  • Πλάθουν και αφηγούνται δικές τους ιστορίες.
  • Αναπτύσσουν τον περιγραφικό και αφηγηματικό λόγο τους.
  • Καλλιεργούν τη φαντασία, τη δημιουργικότητά τους και όχι μόνο! » Διαβάστε όλο το άρθρο

Χριστούγεννα 2016!Χρόνια Πολλά!

Και φέτος γιορτάσαμε με κατάνυξη τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γιαννάδων.Το νηπιαγωγείο και οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης, μας έστειλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου.Σας ευχαριστούμε όλους που με κάθε τρόπο συμμετείχατε, ώστε να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία η γιορτή μας.Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Γονέων και

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γιορτή Πολυτεχνείου

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2016, γιορτάσαμε όλοι μαζί την επέτειο των γεγονότων του Πολυτεχνείου.Οι μαθητές της Στ΄ τάξης μάς θύμισαν όσα έλαβαν χώρα εκείνη την περίοδο και μας υπενθύμισαν τη διαχρονική σπουδαιότητα της εκπαίδευσης , της ελεύθερης έκφρασης και βούλησης.

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Και φέτος γιορτάσαμε με κάθε επισημότητα την επέτειο του ¨ΟΧΙ¨.Το νηπιαγωγείο μας,οι μαθητές της Δ’ και Ε΄ τάξης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να πραγματοποιηθεί η γιορτή μας, ώστε να τιμήσουμε όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.Ευχαριστούμε όλους και όλες εσάς που μας τιμήσατε

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Καλή σχολική χρονιά!!!!!

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα!!!!Ο διευθυντής και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου, σάς  εύχεται μια καλή και άκρως δημιουργική σχολική χρονιά!!!

Επιχειρησιακό πρόγραμμα « Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013

Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3 ως υποψήφιες για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020 με τίτλο «Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία – Τάξεις Υποδοχής» Άξονες Προτεραιότητας 6, 8 & 9

Οι Πράξεις

 » Διαβάστε όλο το άρθρο