Feed
Άρθρα
Σχόλια

            Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο Δημοτικό Σχολείο Γέφυρας πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Χριστουγέννων που προετοίμασαν με πολύ κέφι και μεράκι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης μαζί με τις δασκάλες τους, Ματίνα Γοργορή, Γεωργία Βασιλάκογλου, Μαρία Γανίτη και Ολυμπία Χρυσοχόου.

Το ξεκίνημα της γιορτής έγινε από τους μικρούς μαθητές του σχολείου. Τα δύο τμήματα της Πρώτης με υπέροχα κουστούμια και με τη συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Την άγια εκείνη νύχτα». Στη συνέχεια τα δύο τμήματα της Δευτέρας παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο « Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι» όπου στην αρχή τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας και στη συνέχεια τα άτακτα Καλικαντζαράκια μας διασκέδασαν με τις ζαβολιές και τα καμώματά τους κάνοντας όμως δύσκολη τη ζωή της οικογένειας του έργου. Στο τέλος ο Παλιός Χρόνος υποδέχτηκε τον Νέο Χρόνο και τον Αη-Βασίλη! Όλα τα παιδιά  καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

            Η εκδήλωση έκλεισε με χριστουγεννιάτικα αγγλικά τραγούδια που παρουσίασε η δασκάλα των Αγγλικών, Στέλλα Μανουσογιαννάκη, με μαθητές και μαθήτριες της Ε΄και Στ΄ τάξης και το άναμμα ενός εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων