Feed
Άρθρα
Σχόλια

     Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν και φέτος οι ομάδες του Δημοτικού Σχολείου Γέφυρας, στα Διασχολικά Πρωταθλήματα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες έγιναν τον Απρίλιο και το Μάιο του 2010.

voley2010.JPGΣτο βόλει κοριτσιών, το σχολείο μας νίκησε αρχικά το 14ο Πολίχνης με 2-0 σετ και το Άδενδρο με 2-1. Νικηθήκαμε όμως στον τρίτο αγώνα από τη Χαλάστρα με 2-0!

football2010.JPGΣτο ποδόσφαιρο αγοριών, κερδίσαμε στον πρώτο αγώνα με το Δημοτικό του Προχώματος με 4-0, αλλά ηττηθήκαμε στη συνέχεια από το 4ο Κουφαλίων με 2-0.

athletics2010.JPGΣτο στίβο, όπως και πέρυσι, είχαμε τη μεγαλύτερή μας διάκριση: Ο μαθητής Ιωαννίδης Σταύρος της Έκτης τάξης, κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στους μαθητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, στη ρίψη με μπαλάκι, κάνοντας βολή 46,30 μ.! Δυστυχώς φέτος δεν διεξήχθησαν οι Παμβορειοελλαδικοί Aγώνες Στίβου, όπου σίγουρα ο μαθητής μας θα είχε ξεχωρίσει! 

   Όλοι οι δάσκαλοι ευχόμαστε στα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες να έχουν ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στη ζωή τους! Και να ευχηθούμε επίσης σε όλα τα παιδιά της Έκτης τάξης που μας αφήνουν, καλές σπουδές στο Γυμνάσιο!

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων