Διαγωνισμός ζωγραφικής “Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου με μια ζωγραφιά”

Το δεύτερο δεκαήμερο  του Δεκέμβρη έγινε μια προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων στο Σχολείο μας  τα οποία προσφέρθηκαν στο Σύλλογο Ορθόδοξων Γυναικών “ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΟΝ” με σκοπό να ενισχυθούν οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στο διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής.

Μέσα στα πολλά δέματα  που προσφέρθηκαν  βρέθηκε μια ζωγραφιά μαθήτριας της
Β΄τάξης του Σχολείου μας  με το μήνυμα “Σας αγαπώ”. Αυτή η ζωγραφιά στάθηκε και η αφορμή για τη διοργάνωση από το Σύλλογο  Ορθόδοξων Γυναικών ” ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΟΝ” ενός διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα :“Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου με μια ζωγραφιά”.

Οι  ζωγραφιές των μαθητών θα συγκεντρωθούν στο Σχολείο έως και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και αφού αξιολογηθούν από ειδικούς , σε μια όμορφη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2012 στις 6:00 μ.μ. στο χώρο Εκθέσεως Αγιογραφίας στο Δημοτικό Ωδείο Φυλής , θα βραβευτούν οι δύο καλύτερες  με δύο ισόποσες δωροεπιταγές των 50 ευρώ η κάθε μία  από το  βιβλιοπωλείο “ΒΙΒΛΟΣ” στα Άνω Λιόσια .

Είναι στιγμές που νιώθεις περισσότερο από ποτέ ότι ένα παιδί μπορεί από μόνο του να αλλάξει τον κόσμο και να τον κάνει καλύτερο !