Ευρωπαϊκή εβδομάδα προγραμματισμού

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας προγραμματισμού (10-25 Οκτωβρίου 2020) και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του μαθήματος Τ.Π.Ε., όλοι οι μαθητές του σχολείου διασκέδασαν, ανακαλύπτοντας βασικές αρχές του προγραμματισμού και μαθαίνοντας δεξιότητες που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κάθε γλώσσα προγραμματισμού. Εντρύφησαν στη μηχανική μάθηση και ασχολήθηκαν με θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης. Τέλος, εξάσκησαν τη δημιουργικότητα και την υπολογιστική τους σκέψη μέσα από την κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση ψηφιοποιημένων εικόνων.Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευρωπαϊκή εβδομάδα προγραμματισμού

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΟΔΥ 18-9-2020Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΟΔΥ 18-9-2020

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΟΔΥ 12-09-20Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΟΔΥ 12-09-20Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου


Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο

Έναρξη-οδηγίες

Αγαπητοί γονείς, ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.
Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη ημέρα έναρξης των μαθημάτων, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα στις 8.15 υποχρεωτικά με μάσκα και θα παραμείνουν μέχρι και την τέλεση του αγιασμού, στις 11.00πμ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σχολείου. Ώρα αποχώρησης αμέσως μετά τη λήξη του αγιασμού(11.15πμ περίπου). Στο διάστημα αυτό, θα γίνει ανά τάξη:
➢ Συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
➢ Επεξήγηση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού που έχει σταλεί (Φ.7/117703/Δ1/9-9-2020)
➢ Διανομή μάσκας ανά μαθητή
➢ Ιδιαίτερη έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
➢ Διανομή των ατομικών δοχείων νερού/ παγουριών ανά μαθητή
➢ Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς ανά θρανίο
➢ Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας
Οι μαθητές όλων των τάξεων, εκτός της Πρώτης, να έχουν μαζί τους κι ένα τετράδιο, μολύβι ή στυλό για πιθανές σημειώσεις καθώς και τσάντα για να παραλάβουν τα βιβλία τους.
Στόχος μας είναι πρωταρχικά η προάσπιση της υγείας όλων μας, και σ’ αυτή την κατεύθυνση ζητάμε τη συνεργασία σας και τη βοήθειά σας, ώστε τα παιδιά να ακολουθήσουν πιστά τις αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Οι τρεις βασικοί πυλώνες είναι:
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ, ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΕΡΙΩΝ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (τουλάχιστον 1,5 μέτρου)
Έτσι θα στηριχτούμε στις εξής οδηγίες, οι οποίες ίσχυσαν και τον περασμένο Ιούνιο:
1) Οι μαθητές θα εισέρχονται στο σχολείο το πρωί από τις 2 εισόδους (παιδικής χαράς για τις/τους μαθήτριες/ες των Δ,Ε και ΣΤ τάξεων και οδού Φασίδερη για τις/τους μαθήτριες/ες των Α, Β, και Γ τάξεων) από τις 8.00 έως τις 8.15, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους (τουλάχιστον 1,5 μέτρου) και θα μπαίνουν απευθείας στην αίθουσά τους, όπου και θα κάθονται κατευθείαν στο θρανίο τους. Οι πόρτες θα κλείνουν και θα ανοίγουν ξανά στο α’ διάλειμμα κάθε τάξης, ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των παιδιών και την αυστηρή τήρηση του προαναφερθέντος ωραρίου.
2) Μπαίνοντας στην τάξη θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με απολυμαντικά που είναι τοποθετημένα σε κάθε αίθουσα και θα κάθονται στο θρανίο τους στη θέση που τους έχει οριστεί.
3) Στα διαλείμματα, τα οποία θα είναι διαφορετικά, όπως και τον Ιούνιο, για τις μικρές και μεγάλες τάξεις θα συγκεντρώνονται υπό την εποπτεία της δασκάλας τους σε συγκεκριμένο χώρο στο προαύλιο, καθήμενα ή όχι, πάνω στα χρωματιστά σημάδια, με τα οποία έχει ήδη σημανθεί ο προαύλιος χώρος και πάνω στα οποία θα περνούν το διάλειμμα. Παιχνίδια και τρέξιμο απαγορεύονται.
4) Στις τουαλέτες θα εισέρχονται ένας ένας.
5) Μέσα στην τάξη δεν θα ανταλλάσσουν σχολικά είδη με τους συμμαθητές τους.
6) Οι μαθητές, εκτός του φαγητού τους, πρέπει να έχουν μαζί τους και νερό, δεδομένου ότι οι βρύσες θα είναι κλειστές. Ειδικά για τη Δευτέρα 14/9/2020 να έχουν μαζί τους και φαγητό, δεδομένου πως θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι τις 11.15πμ.
7) Μετά το τέλος των μαθημάτων οι μαθητές των Α,Β,Γ τάξεων θα εξέρχονται από την πόρτα της οδού Φασίδερη και των Δ,Ε,ΣΤ τάξεων από την πόρτα της παιδικής χαράς, χωρίς να συνωστίζονται.
8) Η επίσκεψη Γονέων και Κηδεμόνων κατά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου (8.00-16.00) απαγορεύεται. Αν υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας, αυτό θα γίνεται τηλεφωνικά και κατόπιν ραντεβού.
9) Στην περίπτωση που κάποιο παιδί αισθανθεί αδιαθεσία θα ειδοποιηθεί ο γονέας άμεσα για να έρθει να το πάρει.
10) Μαθητής ή μαθήτρια που δε θα φορά μάσκα, χωρίς να υπάρχει ιατρικός λόγος, δε θα προσέρχεται στο σχολείο.
11). Όσοι/ες μαθητές/τριες θα παραμένουν στο ολοήμερο πρόγραμμα (όταν αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί) θα έχουν μαζί τους φαγητό που δεν χρειάζεται ψυγείο.
Τέλος, οι μαθητές θα πρέπει να συμμορφώνονται στις παρατηρήσεις των εκπαιδευτικών, ώστε να επιτύχουμε την ομαλή λειτουργία της σχολικής μας μονάδας. Το ωράριο λειτουργίας του σχολείου από τις 15/9/2020 και έως ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών θα είναι από τις 8.15πμ έως 13.15μμ. και θα ανακοινώνεται στα παιδιά από την προηγούμενη. Ενδεχομένως και εντός της εβδομάδας να λειτουργήσουμε σε πλήρη ανάπτυξη.
Επίσης απευθυνόμενοι σε σας, τους γονείς, θέλουμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα, από τα οποία μερικά ζητούμε να τα μεταφέρετε στα παιδιά σας:
1. να μην προσέρχονται στο σχολείο παιδιά που ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου ή νοσούν, ή συγκατοικούν με άτομο που ανήκει σε αυτές, ή νοσεί.
2. Παραμονή κατ’ οίκον και αποχή από την παρακολούθηση μαθημάτων
οποιουδήποτε εμφανίζει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό.
3. Αποφυγή στενής επαφής, εφόσον αυτό είναι δυνατό, με οποιοδήποτε άτομο εμφανίζει πυρετό ή συμπτώματα από το αναπνευστικό, όπως βήχα ή φτάρνισμα.
4. Αποφυγή επαφής χεριών με τα μάτια, τη μύτη και το στόμα για τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης.
5. Αποφυγή κοινής χρήσης ειδών γραφικής ύλης (π.χ. μολύβια, γόμες, μαρκαδόροι) και άλλων προσωπικών αντικειμένων.
6. Σε βήχα ή φτέρνισμα, κάλυψη της μύτης και του στόματος με το μανίκι στο ύψος του αγκώνα ή με χαρτομάντιλο, απόρριψη του χρησιμοποιημένου χαρτομάντιλου στους κάδους απορριμμάτων και επιμελές πλύσιμο των χεριών.
7. Τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό, για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα όταν είναι εμφανώς λερωμένα, και οπωσδήποτε πριν τη λήψη τροφής και υγρών, μετά τη χρήση τουαλέτας και μετά από πιθανή επαφή με εκκρίσεις ή άλλα σωματικά υγρά. Θα ακολουθεί προσεκτικό στέγνωμα χεριών με χάρτινες χειροπετσέτες μιας χρήσης και απόρριψή τους στους κάδους απορριμμάτων.
8. Η υγιεινή των χεριών με χρήση αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος που θα βρίσκεται κοντά στην είσοδο της αίθουσας διδασκαλίας, πρέπει να εφαρμόζεται συχνά.
9. Συστήνεται η εφαρμογή αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος πριν και μετά τη χρήση εξοπλισμού, όπως πληκτρολόγιο υπολογιστή (σε περίπτωση που αυτός είναι κοινόχρηστος).
10. Ευαισθητοποίηση και εγρήγορση για την πρώιμη αναγνώριση συμπτωμάτων. Σε περίπτωση εμφάνισης ακόμα και ήπιων συμπτωμάτων λοίμωξης του αναπνευστικού (βήχας, καταρροή, πυρετός, πονόλαιμος) παραμονή στο σπίτι και ενημέρωση των υπευθύνων.

Τι πρέπει να γίνει σε περίπτωση που μαθητής εμφανίσει συμπτώματα συμβατά
με λοίμωξη COVID-19
• Ο μαθητής οδηγείται σε ειδικό καλά αεριζόμενο χώρο απομόνωσης, που έχει προβλεφθεί σε κάθε μονάδα
• Ειδοποιείται ο γονέας/ κηδεμόνας για να παραλάβει τον μαθητή, κατά
προτίμηση με χρήση μάσκας.
• Ζητείται αμέσως ιατρική αξιολόγηση, κατά προτίμηση με πρωτοβουλία του
γονέα/ κηδεμόνα. Σύμφωνα με την κρίση του θεράποντος ιατρού, εφόσον ο
μαθητής εμφανίζει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19, πρέπει να γίνει
κατά προτεραιότητα μοριακό διαγνωστικό τεστ
• Εν αναμονή του αποτελέσματος, ο μαθητής παραμένει στο σπίτι του με μάσκα,
σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο και σε απόσταση από τους συγκατοίκους του
(οδηγίες: https://eody.gov.gr/neos-koronoios-covid-19-odigies-gia-frontida-ypoptoykroysmatos-sto-spiti/)
Για ιατρική υποστήριξη και παρέμβαση: 210 5212054, 210 5212056, 2105212058
Για ψυχολογική υποστήριξη και παρέμβαση: 215 215 6060

Για οτιδήποτε έχει παραληφθεί στο παρόν κείμενο θα ανατρέξετε στα επισυναπτόμενα αρχεία και βεβαίως και στα τηλέφωνα του σχολείου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη βοήθειά σας και ευχόμαστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί αυτή η σχολική χρονιά βρίσκοντάς μας πάνω απ’ όλα όλους μας Υγιείς.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΚΑΛΗΣ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έναρξη-οδηγίες

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου προγράμματος

Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου προγράμματος
Για τον Προγραμματισμό λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος των Ενιαίου Τύπου Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-2021, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων θα ακολουθήσουν τα εξής:
1. Προϋποθέσεις για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος των 4/θέσιων και άνω Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων:
Στα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία (με λειτουργικότητα από 4/θέσια και άνω) σύμφωνα με την ΥΑ 69345/Δ1/2-5-2018 (ΑΔΑ:6Β114653ΠΣ-23Φ) δύναται να συγκροτηθεί και να λειτουργήσει τμήμα/τμήματα Ολοήμερου Προγράμματος με τις εξής προϋποθέσεις:
α) Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.
β) Ενδιάμεση αποχώρηση των μαθητών/τριών μπορεί να γίνεται μετά το τέλος της 2ης ώρας του Ολοήμερου Προγράμματος (15:00), εφόσον κατατεθεί σχετική ενυπόγραφη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων.
γ) Στα σχολεία με λειτουργικότητα από 6/θέσια και άνω, ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος (1η, 2η ή 3η ώρα) είναι 14 φοιτώντες μαθητές/τριες.
Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
αα) Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
ββ) Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως,
• πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι,
• πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
• Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.
δ) Για τα σχολεία που λειτουργούν ως 4/θέσια και 5/θέσια, ο ελάχιστος αριθμός μαθητών/τριών για τη λειτουργία του Ολοήμερου Προγράμματος ορίζεται στους 10 φοιτώντες μαθητές/τριες χωρίς την προϋπόθεση προσκόμισης δικαιολογητικών.
ε) Στη φάση του προγραμματισμού και συγκρότησης του/των τμήματος/τμημάτων ολοήμερου, οι Διευθυντές/ντριες των σχολείων σε συνεργασία με τον οικείο Διευθυντή/ντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λαμβάνουν υπόψη κατά προτεραιότητα τη φοίτηση των μαθητών/τριών των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες.
στ) Στη συγκρότηση των τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος λαμβάνεται υπόψη η δηλωθείσα ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών, που αναγράφεται στη σχετική υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων κατά την εγγραφή τους.
ζ) Κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους, στην περίπτωση που ο αριθμός των φοιτώντων μαθητών/τριών στα λειτουργούντα τμήματα του ολοήμερου προγράμματος δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε αναστέλλεται η λειτουργία τους με απόφαση του οικείου Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
4. Αναστολή λειτουργίας Ολοήμερου τμήματος και Πρωινής Ζώνης
Κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους, στην περίπτωση που ο αριθμός των φοιτώντων μαθητών/τριών στα λειτουργούντα τμήματα του ολοήμερου προγράμματος καθώς και στο τμήμα Πρωινής Ζώνης δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε αναστέλλεται η λειτουργία τους με απόφαση του οικείου Διευθυντή/ντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εντός του πρώτου πενθημέρου κάθε μήνα, με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας της σχολικής μονάδας, συντάσσεται και αποστέλλεται στην οικεία Διεύθυνση αναλυτική κατάσταση φοιτώντων μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα. Η φοίτηση των μαθητών/τριών του ολοήμερου προγράμματος και της Πρωινής Ζώνης διακόπτεται όταν ο/η μαθητής/τρια συμπληρώσει 15 συνεχόμενες απουσίες οι οποίες δε δικαιολογούνται από ιατρική γνωμάτευση, όταν ο γονέας ή κηδεμόνας του ζητήσει την διακοπή της φοίτησης με γραπτή αίτησή του ή όταν ο γονέας ή κηδεμόνας δεν επικαιροποιήσει την εγγραφή του/της μαθητή/τριας κατά το 2ο 15νθήμερο του Νοεμβρίου και το 1ο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου. (εδάφιο θ, παρ. 16, του άρθρου 11Α του ΠΔ 79/2017 (ΦΕΚ 109Α) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 23 του ν. 4559/2018 (ΦΕΚ 142Α).
Σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, απαιτείται η γραπτή έγκριση του οικείου Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μόνο για λόγους που κρίνονται ιδιαίτερα σοβαροί.

ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΗΜΕΡΟ
https://blogs.sch.gr/dimekalis/files/2020/06/ΑΙΤΗΣΗ_ΔΗΛΩΣΗ-ΟΛΟΗΜΕΡΟ.xls

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προγραμματισμός λειτουργίας Ολοήμερου προγράμματος

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΔΥΜ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΔΥΜ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Όρια σχολικής περιφέρειαςΛήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Μένουμε ασφαλείς

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μένουμε ασφαλείς

Απαγορεύεται η λειτουργία σχολείων,ΑΕΙ,Φροντιστηρίων, ΚΞΓ, ΙΕΚ, Κολλεγίων, σχολείων εξωτερικού κλπ, μέχρι 10 Μαΐου 2020Λήψη αρχείου

Δημοσιεύθηκε στη Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απαγορεύεται η λειτουργία σχολείων,ΑΕΙ,Φροντιστηρίων, ΚΞΓ, ΙΕΚ, Κολλεγίων, σχολείων εξωτερικού κλπ, μέχρι 10 Μαΐου 2020