ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 μια ευχάριστη έκπληξη εκτυλίχτηκε στο σχολείο μας. Υπεύθυνοι του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου ήρθαν στο σχολείο μας κυριολεκτικά με τα χέρια γεμάτα ……μας έφεραν 2 lap-top δυο σταθερούς υπολογιστές, εκτυπωτή, μελανάκια  και δύο οθόνες υπολογιστών δωρεά για το σχολείο μας. Η εταιρία πλήρως ευαισθητοποιημένη απέναντι στις ανάγκες των παιδιών, πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει  απαραίτητο εξοπλισμό για μαθητές και δασκάλους που θα διευκολύνουν το καθημερινό μας έργο. Στις πολύ δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας οι πράξεις αυτές μας χαροποιούν ιδιαίτερα.

Ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με Όραμα να γίνουν κορυφαίοι στον κλάδο με σεβασμό στους εργαζόμενους, και στην κοινωνία. Αποστολή τους να εκπληρώσουν τις ευθύνες τους λειτουργώντας με πλήρη ακεραιότητα, η οποία επιτυγχάνεται: με Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας, συντηρώντας την υποδομή, διευκολύνοντας τις μεταφορές, επενδύοντας στην ασφάλεια των οδηγών συμβάλλοντας στο κοινό όφελος και στην ποιότητα της ζωής:

Μήν ξεχνάτε ποτε…… η εταιρία  πάντα μας υπενθυμίζει:

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Διατηρείτε τις αποστάσεις και φοράτε τη ζώνη ασφαλείας! Για τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούνται παιδικά καθίσματα.

OXHMA: Φροντίστε τη συντήρηση του οχήματός σας, ενημερωθείτε για τον καιρό και φροντίστε να έχετε όλα τα αξεσουάρ ασφαλείας.

ΟΔΗΓΗΣΗ: Μη σταματάτε χωρίς λόγο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και μην υπερβαίνετε τα όρια ταχύτητας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

&

ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΑΥΤΙΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2017

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση