Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 μια ευχάριστη μουσική έκπληξη περίμενε μαθητές και δασκάλους του Σχολείου και των 2 Νηπιαγωγείων μας. Η φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας ήρθε στο σχολείο μας να ‘’παίξει’’ για τα παιδιά μας στα πλαίσια του προγράμματος ‘’μουσική και χορός’’ που υλοποιείται το τρέχον σχολικό έτος.

Ακούσαμε πολύ αγαπημένες μουσικές των: Χατζηδάκη, Ελύτη, Θεοδωράκη, Χατζηνάσιου, αλλά και ξένα ακούσματα όπως των πειρατών της Καραϊβικής και άλλων πολλών ακουσμάτων που μας ταξιδέψουν απέριττα στον υπέροχο μουσικό κόσμο.  Μας χάρισαν 2 μοναδικές μουσικές ώρες, μια καλλιτεχνική σύμπραξη με αγαπημένες μουσικές με διαχρονική αξία.
Μια μικρή συναυλία απαλλαγμένη από εντάσεις, όπου η διαύγεια των ήχων δίνει χώρο στην ανάσα των οργάνων να παίξουν το μουσικό τους ρόλο
και τη μπαγκέτα του Γιώργου Μηνά.

Η φιλαρμονική του ΔΩΛ ιδρύθηκε το 1952 και συμμετέχει σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλης μας.

Οι μαθητές του σχολείου μας μαγεύτηκαν κυριολεκτικά και παρακολουθούσαν με ακίνητα βλέμματα όλα τα μουσικά κομμάτια.  Ήταν μια πολύ ευχάριστη μουσική εμπειρία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους μουσικούς και τον μαέστρο κ. Μηνά Γεώργιο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τους ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση