ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ MINI GOLF ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, 1. οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί απολαύσαμε το αρχαίο θέατρο στα πλαίσια προγράμματος «μουσική και χορός». Με την βοήθεια της ξεναγού κ. Ματίνας Παπαναστασούλη μάθαμε για την σπουδαιότητα του αρχαίου θεάτρου στην πόλη μας και τον ρόλο που έπαιζε στην καθημερινότητα των Ελλήνων στην αρχαία Ελλάδα. Οι μαθητές που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα αναβίωσαν μια δράση υποδοχής της Άνοιξης που γινότανε κάθε χρόνο στην αρχαιότητα.

  1. οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «νοιάζομαι και δρω» συμμετείχαν την φύτευση λουλουδιών του Δήμου Λαρισαίων, Με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τα παιδία φύτεψαν και χάρηκαν την διαδικασία, ενώ υπεύθυνοι του Δήμου μας χάρισαν για το σχολείο μας πολύ όμορφα εποχιακά λουλούδια για να ομορφύνουμε και τον σχολικό μας χώρο. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.

Στην συνέχεια όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί χαρήκαμε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο mini golf .

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα που είχε δράση, κέφι γνώση επαφή με τον τρόπο ζωής των αρχαίων, επαφή, με την φύση και τις ομορφιές της, φωτογραφίες, χαλάρωση  και πολλά χαμόγελα ……Μακάρι να ξαναζήσουμε σύντομα και άλλες τέτοιες εκπαιδευτικές και δημιουργικές μέρες. Οι εκπαιδευτικοί χαρήκαμε που  είδαμε χαρούμενα και ευτυχισμένα τα παιδιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση