ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 επισκεφτήκαμε το κτήμα Ευκαρπία. Με την πρώτη ματιά δεν μπορείς να φανταστείς πόσα μπορείς και να μάθεις σε αυτόν τον χώρο. Οι ποιοτικές τροφές ο κόσμος των αρωματικών φυτών, τις χρήσεις και τις ιδιότητές τους και άλλα πολλά που δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος που ζει σε πόλη ¨αποκομμένος¨ από την φύση.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί γνωρίσαμε νέες ποικιλίες φυτών τα αγγίξαμε, τα μυρίσαμε, με την βοήθεια της κ. Κατερίνας Ιντζέ οι μαθητές μας δημιούργησαν με το πυλό και χάρηκαν πολύ την διαδικασία. Δοκιμάσαμε προϊόντα και αυθεντικές γεύσεις μοιραστήκαμε εμπειρίες, γνώση και λίγη από την γαλήνη και την χαρά της υπαίθρου….

Σήμερα το Αγρόκτημα Ευκαρπία παράγει δώδεκα είδη αρωματικών φυτών, αποκλειστικά ελληνικών ποικιλιών με σύγχρονες μεθόδους καλλιεργητικής φροντίδας και τον παραδοσιακό φυσικό τρόπο συλλογής, ξήρανσης και διαχείρισης. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2012 To Aγρόκτημα Ευκαρπία και η φιλοσοφία του είναι δημιούργημα της Φωτεινής Μπλιάτσου και του Λέκκα Θεμιστοκλή.

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, την πολύ θερμή και ευγενική υποδοχή και για το πολύ εύγεστα εδέσματα που μας προσφέρατε. Με μεγάλη χαρά θα επισκεφτούμε ξανά το κτήμα.

Ευχόμαστε στην κ. Φωτεινή και τους συνεργάτες της

ΚΑΛΕΣ ΣΟΔΙΕΣ & ΥΓΕΙΑ

να συνεχίζουν να δημιουργούν στον όμορφο χώρο της.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση