ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ 140 ΣΕΠΗΠ

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μικροί Μαθητές του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λάρισας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την 140η ΣΕΠΗΠ που την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018  δώρισε στο σχολείο μας μία video camera.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η πρωτοβουλία  για την δωρεά της, video cameras  βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πρώτα ανθρώπους και μετά στρατιωτικούς κάθε ειδικότητας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη και η ομόνοια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάμουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον και σε άλλους φορείς για αντίστοιχες δωρεές.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά της 140ης ΣΕΠΗΠ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά:

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους ευχόμαστε Υγεία, Φώτιση και Πίστη στο ιερό καθημερινό τους καθήκον.

Ευχαριστούμε επίσης τον Διοικητή της 140 ΣΕΠΗΠ  Σμήναρχο Ιπτάμενο κ. Πανταζή Αθανάσιο, την Ανθυπασπιστή κ. Τζιέμου Αργυρώ και  τον Σμηνία κ. Αναγνωστόπουλο Αχιλλέα  που τίμησαν το σχολείο  μας με την παρουσία τους, για την ευγενική τους διάθεση και τις πολύ εγκάρδιες ευχές τους. Η δική σας αγάπη είναι η ηθική ανταμοιβή μας στους κόπους μας, για το καλό των παιδιών μας.
Και του Χρόνου με Υγεία, θα σας περιμένουμε στο σχολείο μας.

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες

Θεοχάρης Νίκος

Διευθυντής Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Η 140 ΣΕΠΗΠ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση