ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ.

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 το σχολείο μας το 3ο , το 4ο, το 14ο , το 31ο, και το 37ο  Δημοτικό σχολείο συναντηθήκαμε στο Αλκαζάρ  Λάρισας για την ημερίδα με θέμα:

«Καλές πρακτικές αειφορικής διαχείρισης του Περιβάλλοντος και Αγωγή Υγείας».

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας του Δήμου Λαρισαίων και του Κ.Π.Ε Κισσάβου- Ελασσόνας.

Τα παιδιά των σχολείων πήραν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια με περιβαλλοντικές δράσεις και παιχνίδια που συντόνισαν  φορείς της πόλης και εκπαιδευτικοί. Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος  «Νοιάζομαι και δρω»   οι μαθητές μας ντυμένοι μάγειρες …..έφτιαξαν φαγητό για να μη μείνει κανείς νηστικός.

Τους δασκάλους και τα παιδιά ευχαρίστησαν για την ενεργή συμμετοχή τους ο πρόεδρος  της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός Γιώργος, ο δήμαρχος Λάρισας κ. Καλογιάννης Απόστολος, ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Καλομπάτσιος Χρήστος,  η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Αναστασοπούλου Ελένη, ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βούλγαρης Σωτήρης, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χατζημίχου Κωνσταντίνα η οποία συντόνισε την όλη εκδήλωση,

Την απονομή των διπλωμάτων στους μικρούς μαθητές έκανε ο αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλίας κ. Παιδής Θανάσης.

Υπευθυνες προγράμματος: 1. Κατσιάνα Κατερίνα 2. Βαγενά Κατερίνα 3.Μούκα Αθηνά, 4. Χατζή Ελευθερία.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ 2017

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση