Σεπ 10

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Eιδικού Δημοτικού σχολείου Λάρισας! Σ’ ένα κόσμο που αλλάζει ταχύτατα και σε μια κοινωνία τρομακτικής ανάπτυξης της «Τεχνολογίας της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών» ολόκληρος ο πλανήτης έχει γίνει «ένα χωριό». Έχουν δημιουργηθεί καινούργια δεδομένα τα οποία αποφασίσαμε να λάβουμε υπόψη και να προσαρμοστούμε στις νέες επικοινωνιακές ανάγκες.
       Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα με σκοπό την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση ώστε οι μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, αλλά και ο καθένας, να μπορεί να έρθει σε επαφή με το Σχολείο μας και να ενημερωθεί για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα, καθώς και άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος.
       Θεωρούμε πως η επικοινωνία είναι απαραίτητο στοιχείο αποτελεσματικής λειτουργίας και διοίκησης μιας σχολικής μονάδας. Εξάλλου η ειδική εκπαίδευση  είναι χώρος μόρφωσης με δυναμική και ιδιαιτερότητα στην παγκόσμια κοινότητα.
     
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Θεοχάρης Νικόλαος

Μαρ 13

ΑΠΟΚΡΙΕΣ:

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 πολλοί από τους μαθητές του σχολείου μας ήρθαν ντυμένα καρναβάλια, με διάθεση κεφιού για χορό δημιουργήθηκε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο σχολείο.

Απόκριες ονομάζονται οι τρεις εβδομάδες πριν από την Καθαρά Δευτέρα οπότε και αρχίζει η Μεγάλη Σαρακοστή. Ταυτίζονται με την περίοδο του Τριωδίου, μια κινητή περίοδο στην Ορθόδοξη Χριστιανική παράδοση από την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου μέχρι την Κυριακή της Τυροφάγου ή Τυρινής.

Τις μέρες αυτές γίνεται το έθιμο του γλεντιού, της ψυχαγωγίας και του «μασκαρεματος», της μεταμφίεσης, που έχει παραμείνει Κρόνια «Λουπερκάλια» και «Σατουρνάλια» και από τις αρχαιότερες «Διονυσιακές γιορτές» των Ελλήνων, όπου οι άνθρωποι μεταμφιέζονταν, χόρευαν, τραγουδούσαν πίνοντας κρασί και το κέφι έφτανε στο κατακόρυφο προς τιμή του Διόνυσου.

Παλιότερα το καρναβάλι γινόταν παντού στην Ελλάδα με μασκαράτες ομαδικές, χορούς, γλέντια, σάτιρα και διάφορα ιδιαίτερα έθιμα σε κάθε μέρος. Ήταν ευκαιρία για ξεφάντωμα, κρασί και χίλια δυο πειράγματα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

                     ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

.

 

Μαρ 04

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 ευχάριστες και συγκινητικές στιγμές περάσαμε στο σχολείο μας. Η παράδοση θέλει αυτή την μέρα να ‘’τσικνήσουμε’’ και να περάσουμε με κέφι και χορό.  Εμείς τηρήσαμε το έθιμο ΄΄κατά γράμμα’’ χάρη στην ευγενική χειρονομία 6-μελούς ορχήστρας που προσφέρθηκε να έρθει στο σχολείο μας, αφιλοκερδώς  και να μας χαρίσει ένα πλήρες πρόγραμμα ζωντανής λαϊκής μουσικής που σκόρπισε πολύ κέφι και άφθονο χορό σε μαθητές και δασκάλους.

Ή κ. Ντριγκόγκα Παρασκευή, μέσα από την ενασχόλησή της με τα κοινά, μεσολάβησε για την δωρεάν διάθεση κρέατος (σουβλάκια) από την εταιρία Κασίδης. Ευχαριστούμε, ιδιαίτερα την εταιρία, Κασίδης για την ευγενική προσφορά της.

Ψήστης ο κ. Δικόπουλος Παναγιώτης γυμναστής του σχολείου μας, ο οποίος έψησε και τα λουκάνικα που αγοράσαμε σαν σύλλογος σχολείου για μικρούς και μεγάλους. Ήταν μια από τις αξέχαστες μέρες που περάσαμε στο σχολείο. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ το μουσικά όργανα τα οποία και κοιτούσαν άγγιξαν, έπαιξαν. Δεν σταμάτησαν να χορεύουν σε όλη την διάρκεια του προγράμματος. Τα πρόσωπά τους χαρούμενα, λαμπερά και χαμογελαστά κοιτούσαν την ορχήστρα συνεχώς.

Η εξαμελής ορχήστρα αποτελούνταν από: 1. τον κ. Κώστα Λάκη στο  αρμόνιο, 2. τον κ. Τάκη Μπέκα στο κλαρίνο, 3 τον κ. Στέφανο Βαλάση στην κιθάρα, 4, τον κ. Σπύρο Μητρούλα στο μπουζούκι,  5. την κ. Ελένη Θυμιούλα στο τραγούδι, και 6 τον κ. Δημήτρη Ζαμπούρα επίσης στο τραγούδι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ για την πολύ ευγενική χειρονομία τους. Εκπαιδευτικοί και μαθητές τους ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΥΜΑΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ στην 6-μελή ορχήστρα και τις οικογένειες τους.

 

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ 6 ΜΕΛΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

 

 

Φεβ 18

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ «ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ».

Κεφάτο και Χαρούμενο το κλίμα και φέτος Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2019. Το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου έκοψε την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος.

Σε ένα πολύ όμορφο χώρο, στην ταβέρνα “μεζέ μεζέ,” στο λόφο του φρουρίου, ακούσαμε τραγούδια που μας έφτιαξαν το κέφι, χορέψαμε, φάγαμε, γελάσαμε, φωτογραφηθήκαμε και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές για Φώτιση, Υγεία, Ειρήνη Δημιουργική Χρονιά.

Τυχερός της βραδιάς, που κέρδισε το φλουρί της πίτας, ήταν η  κ. Δικόπουλος Παναγιώτης,  Γυμναστής του σχολείου μας, που κέρδισε ένα Smartphone.

Ευχόμαστε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να απολαύσουμε τέτοιες όμορφες και συγκινητικές στιγμές.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΙΝΑΙ smartphone.

 

 

 

Φεβ 05

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤO AΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ.

Η Διεύθυνση, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μικροί Μαθητές του  Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Λάρισας νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 πτέρυγα μάχης Λάρισας, όπου την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019  δώρισαν στο σχολείο μας ένα Laptop & έναν εκτυπωτή.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η πρωτοβουλία  για την δωρεά Laptop & έναν εκτυπωτή,  βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους πρώτα ανθρώπους και μετά στρατιωτικούς κάθε ειδικότητας. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη και η ομόνοια μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.

Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο.

Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους συμβάλουν θετικά στην προσπάθεια που κάμουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στο μέλλον και σε άλλους φορείς για αντίστοιχες δωρεές.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και την 110 πτέρυγα μάχης Λάρισας  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η δωρεά:

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και τους ευχόμαστε Υγεία, Φώτιση και Πίστη στο ιερό καθημερινό τους καθήκον.

 

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες

Θεοχάρης Νίκος

Διευθυντής Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

             ΔΩΡΕΑ LAPTOP ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΤΗ.

 

Φεβ 04

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά θερμά  το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και την 110 Πτέρυγα Μάχης για την πρωτοβουλία τους να παρέχουν γεύμα στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου  κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και να εκφράσουμε την ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία του προσωπικού των Μονάδων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας σε αυτό.»

ΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Α.Τ.Α ΚΑΙ ΤΗΝ 110 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Ιαν 31

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 παραμονής της γιορτής των Τριών Ιεραρχών ομάδα παιδιών του σχολείου μας παρουσία εκπαιδευτικών παρακολούθησε την θεία λειτουργία στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου .

Πολλούς μεγάλους Ιεράρχες έχει η Εκκλησία μας. Ξεχωριστά όμως γιορτάζει τρεις: Το Μέγα Βασίλειο, το Γρηγόριο  Θεολόγο (Ναζιανζινό) και τον Ιωάννη το Χρυσόστομο.

Καθένας έχει τη δική του γιορτή, αλλά και τους τρεις μαζί τους γιορτάζουμε στις 30 Ιανουαρίου, γιατί έχουν πολλά κοινά γνωρίσματα: Ζούσαν απλή ζωή χωρίς πολυτέλειες. Αφιέρωσαν τη ζωή τους στους φτωχούς συνανθρώπους τους και στους δυστυχισμένους. ήταν και οι τρεις σοφοί. Αγάπησαν τα γράμματα και τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων.

Έγιναν μεγάλοι – πολύ μεγάλοι – δάσκαλοι, πραγματικοί φωστήρες. αλλά και σπουδαίοι ρήτορες. Για τη σοφία τους και την καλοσύνη τους, ο λαός τους εκτιμούσε και τους αγαπούσε..

Η γιορτή των Τριών Ιεραρχών είναι γιορτή των δασκάλων και των μαθητών, των σχολείων και των γραμμάτων, των βιβλίων και της μάθησης..

Τι κι αν πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που έζησαν: Το παράδειγμά τους είναι πάντα νέο, πάντα φωτεινό για να μας δείχνει το δρόμο.

 

Ιαν 31

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου  2019 κόψαμε  την πίτα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  παρουσία όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων

Τυχερή της χρονιάς η κ. Κωστοπούλου Ευαγγελία λογοθεραπεύτρια του σχολείου μας που κέρδισε ένα χειροποίητο διακοσμητικό σε σχήμα πέταλο.

Πίτα κόψαμε και για τους μαθητές μας. Τυχερός της χρονιάς φέτος είναι ο Νταλαγιώργος Ραφαήλ ο οποίος κέρδισε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι και μια εικόνα.

Όλο το προσωπικό και οι μαθητές του σχολείου και νηπιαγωγείων μας ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την πίτα και τα δώρα τους.

Όλοι μας γευτήκαμε μια πολύ νόστιμη πίτα, ανταλλάξαμε  εγκάρδιες ευχές . Ευχόμαστε σε όλους ……

ΥΓΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

                                                                                                                                     ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2019

 

Ιαν 28

ΠΟΛΥΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

Η Χαρά μας και η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Η απόκτηση στο σχολείο μας, πολυπροσαρμοζόμενων δυναμικών καθισμάτων, έγινε πραγματικότητα.

Έπειτα από 4 χρόνια επίπονης προσπάθειας της δ/νσης του σχολείου των συναφών ειδικοτήτων Εργοθεραπεύτριας κ. Κατσιάνα Αικατερίνης, φυσιοθεραπεύτριας κ. Μούκα Όλγας, αλλά και την σταθερή υποστήριξη όλου του προσωπικού του σχολείου, τα καταφέραμε.

Η σωστή θέση και στάση για τους μαθητές μας με κινητικές αναπηρίες, είναι ζωτικής σημασίας, για καλύτερη αναπνοή, ποιοτική σίτιση, πρόληψη δευτερογενών κακώσεων, μαθησιακή ετοιμότητα και καλύτερη λειτουργικότητα σε όλους τους τομείς! Από χθες όλοι μας οι μαθητές με Εγκεφαλική Παράλυση στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας, πήραν εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα καθίσματα, με εξατομικευμένες προδιαγραφές αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε παιδιού, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων! Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εμείς και οι μαθητές μας!

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 παραλάβαμε στο σχολείο μας 6 Πολυπροσαρμοζόμενα Δυναμικά Καθίσματα (1 Π.Δ.Κ τύπου 1, 2 Π.Δ.Κ τύπου 3 και 2 Π.Δ.Κ τύπου 2)  για την κάλυψη άμεσων αναγκών μαθητών με αναπηρία.

Ο όρος «εύλογη προσαρμογή» σημαίνει τις απαραίτητες και κατάλληλες τροποποιήσεις και ρυθμίσεις, οι οποίες όμως δεν επιβάλλουν μια δυσανάλογη ή αδικαιολόγητη επιβάρυνση, όπου απαιτείται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου να διασφαλιστούν για τα άτομα με αναπηρία, η απόλαυση ή η άσκηση σε ίση βάση με τους άλλους, όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θεμελιωδών ελευθεριών.

Η παραπάνω παραλαβή  συγκροτήθηκε με την απόφαση με απ. Φ478.8/1/1646/Α2/07.01, λαμβάνοντας υπόψη την Σύμβαση 14/2018 την υπ. Αριθ.πρωτ. Φ478.8/1/1646/Α2/07.01,10.2018 Προκήρυξη διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού.

Για τα εν λόγω  πολυπροσαρμοζόμενα δυναμικά καθίσματα έγινε επίδειξη χρήσης και   λειτουργίας από τον προμηθευτή και θεωρείται «ειδική η προσοχή τους» από όλο το προσωπικό  αφού το οικονομικό κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Ευχόμαστε τους μαθητές που θα τα χρησιμοποιήσουν να απολαύσουν όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα μας καθίσματα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Όλο το προσωπικό του Ειδικού Σχολείου και του  συστεγαζόμενου Ειδικού Νηπιαγωγείου Λάρισας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η προμήθεια που κράτησε 4 χρόνια.

 

ΠΟΛΥΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

 

Ιαν 15

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.

Την Παρασκευή  21  Δεκέμβρη  2018 εν όψει των αγίων ημερών οι μαθητές με την βοήθεια των  εκπαιδευτικών χαρήκαμε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή. Είδαμε δύο σκέτς.

  1. Η ΜΠΟΥΓΆΔΑ ΤΟΥ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ που το παρουσίασαν τα δύο συστεγαζόμενα νηπιαγωγεία του σχολείου μας…… ένα πολύ κεφάτο και διασκεδαστικό δρώμενο όπου τελευταία στιγμή ο Αι Βασίλης τρέχει να προλάβει για τις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες. Διάφορες όμως δυσκολίες δημιουργούν ανατροπές και γέλιο μέχρι τα ξωτικά και η Βασιλίνα να δώσει λύσεις στο Αι βασίλη, που χαρούμενος, φεύγοντας για να μοιράσει δώρα στα παιδιά, εύχεται σε όλους μας Καλά Χριστούγεννα.
  2. ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ που το παρουσίασαν οι μαθητές του σχολείου μας….και αναφερόταν στην χριστουγεννιάτικη ιστορία. Η γέννηση του χριστού στη φάτνη, το αστέρι που καθοδηγούσε τους μάγους, οι βοσκοί, οι Άγγελοι, αλλά κοι οι ετοιμασίες των σπιτιών με το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας ταξίδεψαν σε ευλογημένες στιγμές ….της γέννησης του Θεανθρώπου που μας γεμίζουν δύναμη και ελπίδα στην καθημερινότητά μας.

Την γιορτή παρακολούθησα οι:  ο ιερέας της εκκλησίας Πέτρου και Παύλου π. Ευάγγελος. οι γονείς και οι συγγενείς των μαθητών μας ο κ. Αρετόπουλος Αλέξανδρος εκπρόσωπος του ΑΤΑ, η κ. Νιάκα Χρυσάνθη εκπρόσωπος του Στρατού, ο κ. Γεωργαντάς Δήμος και  η κ. Όντου Αναστασία εκπρόσωποι της Αστυνομίας, η κ.Χατζημίχου Κωνσταντίνα Υπεύθυνη σχολικών Δραστηριοτήτων, ο κ.Κουτσογιάνης Νίκος Φυσιοθεραπευτής, ο κ. Αγγελούλης σύμβουλος του δημάρχου σε αθλητικά θέματα του δήμου Λάρισας, επίσης την γιορτή μας παρακολούθησαν υπεύθυνοι του Κέντρου Ημέρας Χαρά, της Αγίας Ταβιθά, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας.

Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και την θέρμη τους να ενθαρρύνουν τα παιδία μας όταν ήταν στην σκηνή και τους ευχόμαστε

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟ ΦΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

Υπεύθυνοι Γιορτής: 1. Γούσιου Φωτεινή, 2, Γιαννούσιου Ευαγγελία, 3. Γεροστέργιου Στέλλα, 4. Κωστοπούλου Ευαγγελία.

                                                                                                                      ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2018

Ιαν 15

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 παρακολουθήσαμε την θεία λειτουργία, στην εκκλησία Πέτρου & Παύλου.  Κοινωνήσαμε τους μαθητές που οι γονείς μας επέτρεψαν.

Στην συνέχεια, όπως πάντα, ο πατήρ Δημήτριος μας κάλεσε στο αρχονταρίκι, όπου οι κυρίες της Αγίας Ταβιθά κέρασαν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Ο πάτερ χάρισε δώρα στα παιδιά και ημερολόγιο του 2019 στους εκπαιδευτικούς. Στο τέλος όλοι μαζί βγήκαμε φωτογραφίες και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές.

Ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα και ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με ΥΓΕΙΑ, ΦΩΤΙΣΗ & ΠΙΣΤΗ σε όλα τα παιδιά και το προσωπικό του σχολείου μας στις κυρίες της αγίας Ταβιθά, στους εφημέριους,  ψάλτες και επιτρόπους της ενορίας.

                                                                                                                                      ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

 

Παλαιότερα άρθρα «

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων