ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017-2018

 

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

  • Η γιορτή λήξης μαθημάτων του σχολείου μας θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στις 6:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (στο πάρκο δίπλα στο σχολείο μας). Με τη θεατρική παράσταση που θα παρουσιάσουν οι μαθητές μας το 1ο Ειδικό ΔΣ Κορυδαλλού συμμετέχει στο Μαθητικό Φεστιβάλ 2018, που συνδιοργανώνεται από το τμήμα Παιδείας του Δήμου Κορυδαλλού, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού.
  • Το πρωί της ίδιας ημέρας, το σχολείο δε θα λειτουργήσει. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ξεκινήσουν στις 6:00 το απόγευμα για να φέρουν τους μαθητές από τα σπίτια τους στο σχολείο και μετά το τέλος της γιορτής, στις 8:30 το βράδυ, θα γίνει η επιστροφή. Για τα παιδιά που θα έρθουν με τα σχολικά λεωφορεία το απόγευμα στο σχολείο για τη γιορτή, παρακαλούμε να συνεννοηθείτε με τις συνοδούς για την ώρα άφιξης και αναχώρησης.
  • Για το τι θα φοράνε στη γιορτή θα ενημερωθείτε από το σχετικό σημείωμα που σας στέλνουμε.
  • Μετά τη θεατρική παράσταση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρει κέρασμα στο προαύλιο του σχολείου μας.
  • Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο με τα λεωφορεία για μάθημα και θα σχολάσουν στις 13:15, ενώ την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 δεν θα γίνουν μαθήματα στο σχολείο.
  • Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, από τις 8:30 έως τις 10:00 το πρωί, θα παραλάβετε από το σχολείο τους τίτλους προόδου και σπουδών των παιδιών σας.
  • Ο Σύλλογος Γονέων σας ενημερώνει ότι το DVD από τη γιορτή, όσοι το έχετε παραγγείλει, μπορείτε να το παραλάβετε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018. Όσοι θέλετε το DVD και δεν το έχετε ζητήσει μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2017-2018.

Αφήστε μια απάντηση