ERASMUS+ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και φίλοι του σχολείου μας.

Σήμερα, 27.4.2018 λήγει και επίσημα το Ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα Erasmus+ “Artemotion Xpress in Europe” χρηματοδοτούμενο από το ΙΚΥ, καθώς φτάσαμε στην οριστική ημερομηνία υποβολής της τελικής μας έκθεσης. Οι αναμνήσεις ακόμη ζωντανές και τα συναισθήματα ανάμικτα. Οι νέες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις και μεθοδολογίες εφαρμόζονται με επιτυχία σε όλα τα σχολεία της σύμπραξης συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο τη βιωσιμότητα του προγράμματός μας και την έμπρακτη εφαρμογή των καινοτόμων ιδεών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το καινοτόμο αυτό έργο και μας απέδειξαν πως η μάθηση μπορεί να πάρει πολλές εκφάνσεις,  τα εταιρικά σχολεία της Γερμανίας, Ισπανίας, Ρουμανίας, Πολωνίας και Σλοβενίας για την άριστη συνεργασία και τους ισχυρούς δεσμούς που αναπτύχθηκαν, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας αλλά και των εταιρικών σχολείων που με πολλή αγάπη και προσωπική εργασία πέτυχαν τους στόχους των προσπαθειών μας, τους γονείς/κηδεμόνες των παιδιών καθώς και τον Σύλλογο Γονέων που ήταν δίπλα μας ενθαρρύνοντάς μας σε κάθε μας προσπάθεια αλλά και τον Δήμο Κορυδαλλού για την αμέριστη στήριξη και υποστήριξη.

Ευχόμαστε ολόψυχα να βάλαμε ένα μικρό έστω λιθαράκι σε αυτό που ονομάζεται Γνώση, Εκπαίδευση, Καινοτομία, Ειδική Αγωγή και Ευρώπη.

Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και να δείτε όλες τις επίσημες δραστηριότητες από όλα τα εταιρικά σχολεία καθώς και τις επιπλέον δραστηριότητες που ολοκληρώσαμε στο σχολείο μας. Όλες τις πληροφορίες θα τις βρείτε κάτω από τον τίτλο Ευρωπαϊκά προγράμματα, επιλέγοντας τον τίτλο “Artemotion Xpress in Europe” και ακολουθώντας τα αναδυόμενα παράθυρα. (https://blogs.sch.gr/dimeidkor/)

Μουρελάτου Σταμούλα, Εργοθεραπεύτρια 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού και γενική συντονίστρια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Artemotion Xpress in Europe” 2015-2018

Αφήστε μια απάντηση