Πρόσκληση στο Μαθητικό Φεστιβάλ 2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς»

 

Το Ειδικό Σχολείο Κορυδαλλού συμμετέχει στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Κορυδαλλού  2017 «Χίλια Πρόσωπα Εμείς», που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Κορυδαλλού  και είναι αφιερωμένο στη διαφορετικότητα.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν την Κυριακή 28 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και υλοποιούνται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, το Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου, ως επιστέγασμα του συνόλου των μαθητικών εκδηλώσεων που ξεδιπλώνονται σε όλη την πόλη κάθε Μάιο και Ιούνιο.

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι η κατανόηση της διαφορετικότητας και του πλούτου που αυτή μας τροφοδοτεί, καθώς και η ανάδειξη του ανοικτού σχολείου και της δημιουργικής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία, την οποία κάνουν πράξη με τη συνεργασία τους ο Δήμος Κορυδαλλού και οι Σύλλογοι Γονέων περισσότερα από 20 χρόνια.

Το σχολείο μας θα πάρει μέρος στο φεστιβάλ με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Κυριακή 28 Μαίου 2017, στις 6:30 το απόγευμα, στο Πάρκο Αλησμόνητων Πατρίδων (Ύδρας και Αμοργού),  ο Σύλλογος Γονέων του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού διοργανώνει μπαζάρ κατά τη διάρκεια των καλλιτεχνικών δράσεων «Διάφοροι διαφορετικοί φίλοι» που παρουσιάζουν το 6ο και 8ο ΔΣ και το 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού. (Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρου του 6ου και 8ου ΔΣ Κορυδαλλού)

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 7:00  το απόγευμα  θα γίνει η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού, στο ανοιχτό αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» (στο πάρκο δίπλα στο σχολείο μας). Στη γιορτή συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού  Δημοτικού και Νηπιαγωγείου και θα παρουσιάσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Της Τέχνης τα καμώματα». H παράσταση γίνεται στα πλαίσια των δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+  “Artemotion Χpress in Europe”.

Σας περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση