Συμμετοχή στο 4ο «Τουρνουά Bowling για άτομα με ΔΑΦ Δυτικής Αττικής»

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, ομάδα μαθητών του σχολείου μας με τη συνοδεία της γυμνάστριάς μας κ. Γιώτα Γιαννούλας και των δασκάλων τους, συμμετείχαν στο 4ο «Τουρνουά Bowling για άτομα με ΔΑΦ Δυτικής Αττικής».

Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού (2η Απριλίου), από το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό «Στην Αυλή του Κόσμου» & το Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με αυτισμό “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

Σκοπός ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινωνία.

Συμμετείχαν δωρεάν άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής. Στόχος η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση και η γνωριμία με την κοινότητα.

Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό! Έζησαν μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης και κέρδισαν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα για την προσπάθειά τους!

Ο αυτισμός μας αφορά όλους! Μην κλείνεις τα μάτια! Ενημερώσου!

Αφήστε μια απάντηση