Παρουσίαση δραστηριοτήτων Erasmus+

Τέλος Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ενημέρωση που αφορούσε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmsus+ “Artemotion Xpress in Europe”.

Όλοι οι μαθητές του σχολείου και το εκπαιδευτικό προσωπικό παρακολούθησαν την παρουσίαση που έκαναν οι κυρίες Κωτούλα Καλλιόπη, Μίχα Μίνα και Δασκαλάκη Θάλεια, με στόχο την υπενθύμιση των ολοκληρωμένων δραστηριοτήτων σε όλες τις χώρες της σύμπραξης (Γερμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ρουμανία, Πολωνία και Ελλάδα).

Η παρουσίαση των βίντεο, που με μεγάλη επιμέλεια επέλεξε η ομάδα του Erasmus, μας έδωσε την ευκαιρία να συγκρίνουμε πως η κάθε ίδια δραστηριότητα υλοποιήθηκε σε κάθε σχολείο ξεχωριστά, τα μέσα που χρησιμοποίησαν, τα υλικά, τις διαφορετικές ιδέες και τρόπους ολοκλήρωσής τους.

Ταυτόχρονα, όλοι αποκτήσαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του προγράμματος και των στόχων μας μετά από 17 μήνες υλοποίησής του. Η ανατροφοδότηση ήταν ευεργετική καθώς καταφέραμε να αντιληφθούμε το μέγεθος και την σπουδαιότητα του ευρωπαϊκού μας προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση