Βραβείο για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού

Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό μαθητικής δημιουργίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, με θέμα “Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα”», με το παραμύθι «Η μπάλα που ονειρευόταν να γίνει…». Μαθητές της Μέσης και Ανώτερης Βαθμίδας του σχολείου μας διδάχθηκαν, έπαιξαν, ζωγράφισαν, συζήτησαν, για κάποια από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς και για τα Ολυμπιακά Ιδεώδη. Αποτέλεσμα της καινούργιας γνώσης και καρπός ομαδικής δουλειάς είναι το παραμύθι που δημιούργησαν.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αξιολόγησε τις μαθητικές δημιουργίες εκατόν τριάντα (130) σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης και επέλεξε τις καλύτερες στις ακόλουθες κατηγορίες: Ποίημα, Δοκίμιο, Σποτ, Ταινία Μυθοπλασίας, Φωτογραφία, Παραμύθι, Διήγημα, Ιστοσελίδα, Ντοκιμαντέρ, Τρισδιάστατη Κατασκευή, Πολυμεσική Παρουσίαση, Ζωγραφιά, Τραγούδι και Εφημερίδα.

To σχολείο μας διακρίθηκε στον παραπάνω διαγωνισμό, στην κατηγορία: Παραμύθι. Πριν από λίγες μέρες λάβαμε το βραβείο μας και είμαστε πολύ περήφανοι!!

 

Αφήστε μια απάντηση