10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023-2024

Με σύνθημα “H κίνηση δίνει ζωή και χαρά” γιορτάσαμε στο σχολείο την 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023-2024! Παιχνίδι και χορός ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές σήμερα!Μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε τις στιγμές! Στο τέλος, κεραστήκαμε με τα pizza muffins που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια της  κα Βάσιας Σταθά!

Έναρξη προγράμματος κολύμβησης για τη σχολική χρονιά 2023-2024

Σήμερα, Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2023 ξεκίνησε το πρόγραμμα κολύμβησης του σχολείου μας, το οποίο πραγματοποιεί η γυμνάστριά μας κα Γιάννα Γιώτα και η γυμνάστρια του Δήμου Κορυδαλλού κα Ρένα Τσαραμύρση!! Καλή αρχή!!!

Μαγειρεύουμε στην κουζίνα του σχολείου μας

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, οι μικροί μας σεφ μπηκαν στην κουζίνα του σχολείου μας, φόρεσαν τις ποδιές τους και εφτιαξαν υγιεινά Pizza muffins για να γιορτάσουμε το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού θα δέχεται γονείς για ενημέρωση από όλο το προσωπικό του, μετά τη λήξη των μαθημάτων, δηλαδή 13:15-14:00.

 

Αγιασμός

Καλή αρχή να έχουμε και καλή σχολική χρονιά! Ο Αγιασμός του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 11:00 το πρωί. Οι μαθητές θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου με τη συνοδεία των γονέων τους.

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2022-2023

Κι έφτασε ο καιρός που τελειώνει και το φετινό μας ταξίδι! Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, γιορτάσαμε με συγκίνηση και χαρά τη λήξη του σχολικού έτους 2022-2023 με μια υπέροχη γιορτή στο θέατρο του σχολείου μας!

Ευχαριστούμε τον πολιτιστικό σύλλογο «Χρυσαλλίδα» για τα δωράκια που έκαναν στους μαθητές μας!

 

Έκθεση έργων και κατασκευών των μαθητών μας για τη χρονιά 2022-2023

Η σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της και μεις φτιάξαμε μια έκθεση για να παρουσιάσουμε τη δουλειά των παιδιών σε όσους έρθουν για να δουν τη γιορτή μας! Μικροί και μεγάλοι καμερώνουμε και ευχόμαστε του χρόνου να κάνουμε ακόμα περισσότερα!!

Πρόσκληση για την καλοκαιρινή μας γιορτή

Καλοκαιρινές κατασκευές

Ήρθε το γλυκό καλοκαιράκι και ετοιμάζουμε όμορφες κατασκευές για το κλείσιμο της χρονιάς!!

Τα εικαστικά στο σχολείο μας!

Υπέροχες δραστηριόπητες και δημιουργίες από τους μαθητές μας και τη δασκάλα τους κα Αναστασία Παπαδοπούλου!