Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, 26/2

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  του 1ου δημοτικού σχολειού ευκαρπίας,  σας ενημερώνει  ότι το Σάββατο 8 Μάρτιου 2014 ο πολύχωρος του σχολείου  θα παραμείνει ανοιχτός για τα παιδιά μας, από τις  9.00 π.μ. Έως τις 6.00 μ.μ., ώστε όποια από αυτά επιθυμούν, να ασχοληθούν με επιτραπέζια παιχνίδια, επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκκ), σκάκι αλλά και φιλαναγνώστη ( με βιβλία καινούργιων εκδόσεων).

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την ίδια ημέρα από τις 9.00 πμ. Έως τις 1.30 μμ. Θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ιατρικός έλεγχος για τη  πάθηση της «σκολίωσης» παρουσία ορθοπεδικών γιατρών και νοσηλευτών από το σύλλογο φίλων της κλινικής «Άγιος Λουκάς».

Τέλος, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι το πρωί της ίδιας  ημέρας  θα γίνει εκτεταμένη ενημέρωση  για τη νόσο της «λύσσας», έπειτα από κρούσματα της νόσου που αναφέρθηκαν στην περιοχή μας.

 Υ.Γ.

1) όσοι γονείς συναινούν στο να συμμετέχει το παιδί τους στον ιατρικό έλεγχο για τη πάθηση της σκολίωσης, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται  και να την επιστρέψουν στον/στην εκπαιδευτικό της τάξης έως την πέμπτη 6 Μάρτιου.

2) αν επιθυμεί ο γονέας μπορεί να παρίσταται στην εξέταση.

Κατηγορίες: Σύλλογος Γονέων. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.