Πρόγραμμα ΕΥ.ΖΗ.Ν 2014-2015

Δεκ 201417

Tο EYZHN  (Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων) είναι ένα πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, που στοχεύει στη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.                                                                                                                                                           Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείαςπρος τα σχολεία,  κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015 θα διεξαχθεί στο σύνολο των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόγραμμα αξιολόγησης της σωματικής διάπλασης και της φυσικής κατάστασης των μαθητών,  με την ονομασία Ε.Υ.Ζ.Η.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων).

Ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, στο πλαίσιο του μαθήματός του, θα προβεί σε:

  1. Αξιολόγηση σωματικής διάπλασης μαθητών (Ύψος, Βάρος, Περίμετρος μέσης)
  2. Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης μαθητών
  3. Αξιολόγηση των συνηθειών διατροφής και φυσικής δραστηριότητας των μαθητών (συμπλήρωση ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου)                            Οι μετρήσεις θα γίνονται σε όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής (δηλαδή διαθέτουν Α.Δ.Υ.Μ. σε ισχύ, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις) και έχουν προσκομίσει την ενυπόγραφη δήλωση γονέα /κηδεμόνα .Για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, η καταγραφή των μετρήσεων των μαθητών στην ηλεκτρονική φόρμα δεν θα εμπεριέχει κανένα προσωπικό στοιχείο και ο μαθητής θα παίρνει ένα τυχαίο μοναδικό αριθμό τον οποίο θα δημιουργεί ο εκπαιδευτικός κατ΄ επιλογή για κάθε μαθητή (θα εισάγεται στο πεδίο του Αριθμού Μητρώου) και όχι με τη χρήση του πραγματικού Αριθμού Μητρώου του μαθητή.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

European Radio Logo

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων