Εκλογές 25 /01/ 2015 – Λειτουργία σχολείων

Σύμφωνα με  απόφαση του Υπουργείου Παιδείας όλα τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά την

Παρασκευή 23 και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015, λόγω της διενέργειας  βουλευτικών εκλογών.

Ετικέτες: ,

Γιορτή Χριστουγέννων

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές  θα προσέλθουν κανονικά.

Θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός  στον Άγιο Χαράλαμπο.

Στη συνέχεια και στις 09.45΄ θα αρχίσει η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Οι μαθητές του σχολείου μας που θα παρουσιάσουν το έργο «Η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» των αδελφών Κατσιμίχα

Ετικέτες: ,

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Άμφισσα

       

Σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήσαμε  εκπαιδευτική επίσκεψη στην Άμφισσα.

Οι μαθητές των Α”, Β” και Γ΄ τάξεων στα πλαίσια του Προγράμματος  Άμφισσα – Πόλη και Οικοσύστημα του ΚΠΕ Άμφισσας επισκέφτηκαν τη Δημοτική Πινακοθήκη Άμφισσας «Σπύρος Παπαλουκάς» που φιλοξενεί τα ανθίβολα και τα σχέδια που έκανε ο Σπύρος Παπαλουκάς για την αγιογράφηση του Μητροπολιτικού Ναού της Άμφισσας. Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: ,

Ο Καρυοθραύστης – Θεατρική παράσταση

Σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου και στο τέλος της εκπαιδευτικής μας επίσκεψης στην Άμφισσα οι μαθητές του  σχολείου μας  παρακολούθησαν στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας την Θεατρική Παράσταση ο  <<ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ>>  του Ε.Τ.Β. Χόφμαν σε μουσική  Π. Iλιτς Τσαικόφσκι  από τον θίασο  “Μαγική Αυλαία” . Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες:

Πρόγραμμα ΕΥ.ΖΗ.Ν 2014-2015

Tο EYZHN  (Εθνική δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων) είναι ένα πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τα Υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, που στοχεύει στη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.                                                                                                                                                           Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείαςπρος τα σχολεία,  κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2014 – Μαΐου 2015 θα διεξαχθεί στο σύνολο των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόγραμμα αξιολόγησης της σωματικής διάπλασης και της φυσικής κατάστασης των μαθητών,  με την ονομασία Ε.Υ.Ζ.Η.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων). Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: , ,

Η Διαδρομούλα και τα φαναράκια των Χριστουγέννων

IMG_3670       IMG_3671

Η Διαδρομούλα και η κ. Φιλιππίδη από το κέντρο Πρόληψης ΄΄Διαδρομή΄΄ στα πλαίσια των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονούνται στο σχολείο μας επισκέφτηκαν το Ολοήμερο. Σε συνεργασία με την εκπ/κό του τμήματος, την πρώτη ώρα οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης άκουσαν  το  παραμύθι  <<Ο τρυφερούλης- μικροφτερούλης>> σχετικά με τη διαφορετικότητα. Στη συνέχεια οι μαθητές  όλων  των τάξεων του Ολοήμερου κατασκεύασαν τα φαναράκια της Διαδρομούλας.

Ετικέτες: , ,

Eπίδοση βαθμολογίας Α΄ τριμήνου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας  ενημερώνουμε ότι  την   Τρίτη  16  Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:30

θα  γίνει ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς όλων των τάξεων

αναφορικά  με   την πρόοδο των παιδιών σας

και θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου του Α΄ τριμήνου

στους γονείς των μαθητών των τάξεων Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.

Το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.


Ετικέτες:

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας στο σχολείο μας

     Σήμερα Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014   σε συνεργασία με την  Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας, στα πλαίσια της επικαιροποίησης του Εσωτερικού κανονισμού διαχείρισης και αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών της σχολικής μας μονάδας, πραγματοποιήθηκε ημερίδα ενημέρωσης των μαθητών και των εκπαιδευτικών σε θέματα Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: ,

Advent Calendar

felt-advent-calendarka98981_hol01_advent_vert

 

Φέτος τα Χριστούγεννα για να χαρούμε και να μάθουμε ένα έθιμο άλλων χωρών αποφασίσαμε με τη Γ΄ Tάξη να φτιάξουμε το Advent Calendar , δηλαδή ένα ημερολόγιο που προετοιμάζει την άφιξη των γιορτών.  Ένας μαθητής ανοίγει  κάθε φορά που έχουμε Αγγλικά το κουτάκι της αντίστοιχης ημερομηνίας του ημερολογίου και ανακαλύπτει ένα μικρό δωράκι σχετικό με τα Χριστούγεννα.  Έτσι μαθαίνουμε και την ορολογία των Χριστουγέννων στα Αγγλικά.

Ετικέτες: ,

Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014  οι  μαθητές  των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του  σχολείου μας θα συμμετάσχουν 

σε τηλεδιάσκεψη της  Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  με θέμα: «Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο».

Πρόκειται για μια συνεργασία των Υπουργείων  Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης

κατά την οποία θα επισημανθούν τα ακόλουθα ζητήματα: Διαβάστε το υπόλοιπο της καταχώρησης »

Ετικέτες: , ,