Ανάρτηση του πανό για το Comenius

DSC01350Αντιπροσωπία των μαθητών της Στ΄ τάξης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Μαρτίου το Δημοτικό Κατάστημα Ασβεστοχωρίου για να παρουσιάσει στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ντίτσιο ένα μεγάλο πανό που ζωγραφίστηκε στα πλαίσια του προγράμματος Comenius.

Ο κ. Ντίτσιος συνεχάρη τους μαθητές για τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν στα πλαίσια ενός ευρωπαϊκού προγράμματος και τόνισε το κέρδος που αποκομίζουν καθώς  μαθαίνουν για τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας αλλά της Ευρώπης γενικότερα. Στη συνέχεια το πανό αναρτήθηκε στο κτίριο του Δημοτικού Καταστήματος και παρέμεινε εκεί μέχρι την Τρίτη  που ήταν η παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Με τον τρόπο αυτό πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να δει το πανό που θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες στην πόλη Bielefeld της Γερμανίας, όπου βρίσκεται το Γερμανικό σχολείο με το οποίο συνεργαζόμαστε.

Στην πόλη αυτή θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, η 7η Επιμορφωτική Συνάντηση, στα πλαίσια του προγράμματος Comenius. Φέτος η πόλη γιορτάζει τα 800 χρόνια από την ίδρυσή της και έχει προγραμματίσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις, στις οποίες έχει συμπεριλάβει και τη διοργάνωση της συνάντησης. Τα πανό από τις 7 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα αναρτηθούν στο Δημαρχείο του Bielefeld κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, ενώ οι εκπαιδευτικοί θα συναντηθούν με το Δήμαρχο της πόλης.

DSC01340 DSC01344

 

 

 

 

 

DSC01379 DSC01374