Αρχεία για Ανακοινώσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην Α΄ τάξη

Οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄ τάξη θα πραγματοποιηθούν 1 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου 2016 και θα γίνονται από κοινού στα γραφεία των Διευθυντών των δύο Σχολείων, από τις 08.00 έως τις 12.30. Στην Α΄ τάξη εγγράφονται υποχρεωτικά για το σχολικό έτος 2016-17, όσοι μαθητές γεννήθηκαν το έτος 2010.

Για την εγγραφή μαθητή στην Α΄ τάξη ο γονέας πρέπει απαραίτητα να προσκομίσει στους Δ/ντές των Σχολείων τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Αποδεικτικό στοιχείο απ’ το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του μαθητή (απόδειξη Ο.Τ.Ε. – Δ.Ε.Η. – Ο.Υ.Θ. ή συμβόλαιο αγοράς οικίας).
  2. Προσκόμιση βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή άλλου στοιχείου, στο οποίο να φαίνεται, ότι έγιναν τα εμβόλια, που προβλέπονται (άρθρο 7 Π.Δ. 201 – ΦΕΚ 161/1998 – τ.Α΄).
  3. Βεβαίωση παρακολούθησης νηπιαγωγείου.

Διάλεξη σε θέματα σχέσεων και συμπεριφοράς των παιδιών

f02aΤο παρατηρητήριο της σχολικής βίας της Διεύθυνσης Π.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου μας, διοργανώνει διάλεξη/συζήτηση για την ενημέρωση των γονιών σε θέματα σχέσεων και συμπεριφοράς των παιδιών.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 18.00-20.00 στην Κοινοτική Αίθουσα Ασβεστοχωρίου.

Ομιλητές: α) Αθανασοπούλου Ευαγγελία,  Παιδοψυχίατρος, υπεύθυνη Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Γ.Ν. Παπανικολάου. Ο  τίτλος της εισήγησης είναι: «Ο ρόλος των γονιών στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του παιδιού».

β) Γιαννοπούλου Ελισσάβετ, Ψυχολόγος, επιστημονική συνεργάτης 3ης  παιδιατρικής κλινικής ΑΠΘ. Ο  τίτλος της εισήγησης είναι: «Διαμόρφωση σχέσης γονέων – σχολείου και οι επιδράσεις στην προσωπικότητα του παιδιού».

Ανακοίνωση έλεγχοι

vatmoiΣας πληροφορούμε ότι η ενημέρωση των γονέων και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το B΄ τρίμηνο θα γίνει την Τρίτη 22/3/2016, μετά το τέλος των μαθημάτων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του ΥΠ.Π.Ε.Θ. «Προώθηση της Απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα», τοποθετήθηκε στη Σχολική μας μονάδα, μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, η Ψυχολόγος κ. Κουκουφίκη Χριστίνα.

Η παρουσία του ψυχολόγου στο σχολικό πλαίσιο έχει προληπτικό ρόλο μέσα από το σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων προαγωγής της ψυχικής υγείας και συμβουλευτικό/υποστηρικτικό με την έννοια της παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής στους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και ενδιαφέρον για συνάντηση, παρακαλούμε   επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση του Σχολείου.

Ανακοίνωση έλεγχοι

vatmoiΣας πληροφορούμε ότι η ενημέρωση των γονέων και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το Α΄ τρίμηνο θα γίνει τη Δευτέρα 21/12/2015, μετά το τέλος των μαθημάτων.

Ανακοίνωση για τον Αγιασμό

agiasmosΤην Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 09:30 θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Σας περιμένουμε όλους!!

7ος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2015

2015-05-24_0059

Ολοκληρώθηκε η Α φάση της διαδικασίας αξιολόγησης  του 7ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2015, που διοργανώνει η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε) και η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για τις Φυσικές Επιστήμες «Μιχάλης Δερτούζος», σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Τα αποτελέσματα έχουν ανακοινωθεί στην αρχική σελίδα του Διαγωνισμού, www.eduwebawards.gr.

Το blog του Σχολείου μας περνά στη Β  φάση του διαγωνισμού μαζί με άλλα 18 Δημοτικά Σχολεία/Νηπιαγωγεία.

 

Ανακοίνωση έλεγχοι

vatmoiΣας πληροφορούμε ότι η ενημέρωση των γονέων και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το Β΄ τρίμηνο θα γίνει την Παρασκευή 27/3/2015, μετά το τέλος των μαθημάτων.

Ανακοίνωση έλεγχοι

vatmoiΣας πληροφορούμε ότι η ενημέρωση των γονέων και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το Α΄ τρίμηνο 2014-15 θα γίνει την Παρασκευή 19/12/2014, μετά το τέλος των μαθημάτων.

Ανακοίνωση

Tην Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Φ.350/42/148986/Δ1/18-09-2014 απόφαση του ΥΠΑΙΘ).