Ετοιμάζεται κι ο “Αίσωπος”!!!

Στις καλοκαιρινές διακοπές η κ. Ελένη κι ο κ. Γιάννης, μπαμπάς της Αναστασίας, ξεδίπλωσαν όλο το καλλιτεχνικό τους ταλέντο κι έφτιαξαν την αίθουσα της Β΄ τάξης με σκηνές από τα παραμύθια του Αισώπου! Το μόνο που μπορούμε να σας μαρτυρήσουμε τώρα είναι ότι θα μείνετε άφωνοι, όταν σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθεί όλο το έργο! Προς το παρόν μόνο δύο φωτογραφίες έτσι για να έχετε μια ιδέα! 

SAM_5051 (1024x768) SAM_5054 (1024x768)

“Κοιτώντας το σχολείο μέσα από τα μάτια των μαθητών”

Πλησιάζουν οι μέρες που θα υποδεχθούμε τα καλά μας τα παιδάκια μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και γι΄ αυτό προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Σήμερα Παρασκευή και τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε βιωματικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας με θέμα “Κοιτώντας το σχολείο μέσα από τα μάτια των μαθητών”, σε συνεργασία   με το Κέντρο Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση, εμάς των εκπαιδευτικών, πάνω σε θέματα επικοινωνίας και ενεργητικής ακρόασης, ενσυναίσθησης και λειτουργίας της τάξης ως ομάδας.  

Ευχαριστούμε την Ψυχολόγο κ. Αγγελική Μπαβέλα, που για μια ακόμα χρονιά βρίσκονται στο πλευρό μας!

SAM_5064 (1024x768) SAM_5066 (1024x768)