Μαθησιακές δυσκολίες-Δυσκολίες προσαρμογής-Τρόποι αντιμετώπισης

xarismatika_paidia1Ένα από τα θέματα που πολύ συχνά απασχολούν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς είναι οι μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία-διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα κ.ά), οι δυσκολίες στην προσαρμογή κάποιων παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και κυρίως οι τρόποι αντιμετώπισής τους.

   Συχνά βαδίζουμε ανάμεσα σε κάτι που διαβάσαμε, ακούσαμε ή μας είπαν και χανόμαστε σε πειραματισμούς και συμπεριφορές που συνήθως έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο!

   Για το λόγο αυτό το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνουν ομιλία-συζήτηση με θέμα: “Δυσκολίες Προσαρμογής και Μαθησιακές δυσκολίες-Τρόποι αντιμετώπισης” την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 στις 6 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Σχολείου με ομιλητή τον, κατ΄εξοχήν ειδικό, Προϊστάμενο του ΚΕΔΔΥ Ν. Αργολίδας κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο, Ψυχολόγο-Κοινωνικό Λειτουργό.

   Στη συνάντηση αυτή-που απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς της ευρύτερης περιοχής- θα γίνει μια μικρή εισήγηση από τον ομιλητή και θα ακολουθήουν συζήτηση, ερωτήσεις και απορίες γύρω από το θέμα και  απασχολούν γονείς και εκπαιδευτικούς,

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση