Καλό καλοκαίρι σε όλους!!! ( Ολοήμερο )

Ακόμα μια χρονιά έφτασε στο τέλος της! Και ήταν γεμάτη χρονιά! Γεμάτη από δουλειά, διάβασμα, παιχνίδι, συζητήσεις, παρεξηγήσεις, συμφιλιώσεις και πάλι από την αρχή! Τις τελευταίες μέρες θερμοκρασία είχε αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα και με τη φανταστική ομάδα του ολοήμερου ( όπως άλλωστε την αποκαλούσα όλη τη χρονιά, γιατί ΗΤΑΝ! ) αλλάξαμε το δέντρο μας σε καλοκαιρινό τοπίο. Για να ταιριάζει και με τα όνειρά μας! Με αυτά που για μικρούς και μεγάλους αποτελούν ανάγκη επιβίωσης, ελπίδα, φως, παρηγοριά, επιδίωξη!

Μέσα στο καλοκαιρινό μας τοπίο “κολλήσαμε” και ένα μεγάλο καράβι! Το μέσον για τα όνειρά μας! Τα όνειρα που κάναμε όλη τη χρονιά μαζί με τα παιδιά! Και το φτιάξαμε τόσο γερό που καμιά φουρτούνα δε θα μπορέσει ποτέ να το βυθίσει! Γιατί μέσα από τα όνειρα αναπνέουμε! Είναι δημιούργημα δικό μας! Δε φορολογείται και πο΄τε κανένας δε θα μπορέσει να μας το πάρει!

Τελειώνοντας την υπέροχη αυτή χρονιά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, μέσα από τα μάτια των οποίων άντλησα δύναμη και αισιοδοξία! Να έχετε όλοι ένα υπέροχο καλοκαίρι και …. εις το επανιδείν!DSC_0765-1 DSC_0766-1

Αφήστε μια απάντηση