Ανακοίνωση για την προσέλευση- αποχώρηση των μαθητών

Φεβ 20171

Αγαπητοί Γονείς,

Επανερχόμενοι στο θέμα της αποβίβασης-επιβίβασης των μαθητών θέλουμε να σας πληροφορήσουμε για τα ακόλουθα:

‘Οπως θα παρατηρήσατε έγιναν καινούριες διαγραμμίσεις στην είσοδο του Σχολείου, οι οποίες περιλαμβάνουν την καινούρια πεζοδιάβαση και δύο χώρους διαγραμμισμένους με κίτρινο χρώμα που είναι χώροι αποκλειστικά αποβίβασης- επιβίβασης. Στους συγκεκριμένους χώρους δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα. Οι χώροι θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποβίβασηεπιβίβαση των μαθητών, πράγμα που σημαίνει ότι, θα γίνεται μια στάση για κάποια δευτερόλεπτα,έως ότου αποβιβαστεί ο μαθητής και μετά θα ελευθερώνονται (οι χώροι) για να ακολουθήσει άλλος γονέας. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν για λίγο τη σειρά τους με αναμμένα τα αλάρμ.

Σας υπενθυμίζουμε οι δεν πρέπει να γίνεται στάθμευση πάνω στη διάβαση για κανένα λόγο.

Η στάθμευση στη διάβαση μπορεί να γίνει αιτία ατυχήματος αλλά και αποτελεί κακό παράδειγμα εκ μέρους των ενηλίκων προς τα παιδιά, τα οποία γίνονται αποδέκτες άλλων εντολών από το Σχολείο και την Πολιτεία και στην πράξη βλέπουν να γίνονται άλλα.

Παρακαλούνται οι γονείς οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στην είσοδο του Σχολείου μέχρι την προσευχή, να αποβιβάζουν το μαθητή στον ειδικό χώρο αποβίβασης και κατόπιν να παρκάρουν πιο μακριά ούτως ώστε να μη καταλαμβάνεται ο χώρος και δημιουργείται συνωστισμός, με τα γνωστά επακόλουθα (διπλοπαρκαρίσματα ,κόρνες, παρατηρήσεις από τη Σχολική Τροχονόμο κλπ.).

Οι γονείς που έρχονται από την πλευρά του Αγ. Νικολάου θα αποβιβάζουν τα παιδιά τους στο χώρο που είναι προς την πλευρά του Ηρώου και τα παιδιά τους θα περνούν απέναντι μόνο πάνω από τη διάβαση με ευθύνη της Σχολικής Τροχονόμου. Όσοι έρχονται απ την πλευρά της Αντίκυρας (κέντρο) να αποβιβάζουν στο χώρο που είναι προς την πλευρά του Σχολείου.

Παρακαλούμε τέλος, τους γονείς να εφαρμόσουν τις οδηγίες αυτές, ούτως ώστε να αποσυμφορηθεί ο χώρος στην είσοδο του Σχολείου και να πείθονται, επαναλαμβάνουμε , στις υποδείξεις της Σχολικής Τροχονόμου. Για μαθητές που περνούνε απέναντι εκτός διάβασης η τροχονόμος δε φέρει ευθύνη.

SAM_1797

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση για την προσέλευση- αποχώρηση των μαθητών    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια


    Log in



     
    Φεβρουάριος 2017
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728  


    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση
    Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων