(Ανέστης Τσ. – Δ΄ τάξη – σχ. έτος 2014-15)
ΥΛΙΚΑ
1 κ. αρακάς
4 πατάτες (κανονικές)
½ ματσάκι άνιθο
1 κρεμμύδι ξερό
½ ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
3 ντομάτες
1 κ.σ. σάλτσα πελτέ
Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, αχνίζουμε τον αρακά, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα, τον άνιθο, την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να έχουν λίγο ζουμί.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Αφήστε μια απάντηση