Απρ 19 2015

Άρθρα του/της ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

Αρακάς

Αρακάς

(Ανέστης Τσ.  – Δ΄ τάξη – σχ. έτος  2014-15)

ΥΛΙΚΑ

 

1 κ. αρακάς

4 πατάτες  (κανονικές)

½ ματσάκι άνιθο

1 κρεμμύδι ξερό

½ ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι

3 ντομάτες

1 κ.σ. σάλτσα πελτέ

Αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, αχνίζουμε τον αρακά, προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα,   τον άνιθο, την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν και να έχουν λίγο ζουμί.

 

 

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια




Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *